Trippeln 30/12 – Onsdagens bästa speltips!

  • Ingen välkomstbonus
  • Inga omsättningskrav
  • Läs mer om Svenska Spel
  • Svenska statens spelbolag
  • Många trevliga spelprodukter som Stryktipset
  • Spela tryggt och säkert
Dagens Trippel

Vi blir ruskigt bortskämda med fotboll av högsta snitt kring jul och nyår. Denna onsdag är inget undantag då både Premier League och La Liga tillämpar full sula. Regerande mästarna i både England och Spanien finns med på kupongen när vi tar rygg på det ena gänget och går emot det andra på dagens bästa trippel.

Spelstopp: 18:59

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Tottenham – Fulham: Tottenham -0,5 @ 1,57

Fler odds på Tottenham – Fulham

Englands huvudstad öppnar onsdagskvällen med ett derby på Tottenham Hotspur Stadium. Spurs lirade 1-1 borta mot Wolverhampton i söndags afton då Tanguy Ndombélé klev in i målprotokollet för att avlasta firma Kane/Son som annars sprutar in strutar. Nu välkomnar Mister Mourinho en önskemotståndare som värdarna historiskt sett löst plättlätt.

Fulham lirade 0-0 hemma mot Southampton på Boxing Day, därmed har gästerna gått segerlösa genom december månads fem omgångar. The Cottagers är en nykomling som inte rustat sig för finrummet, platsen under giljotinen löper överhängande risk att cementeras.

Tottenham har vunnit sex av sina senaste sju tävlingsmatcher på liljevitt gräs. Sex av de senaste sju inbördes mot Fulham har slutat på samma vis. Manchester City och Arsenal finns i raden av lag som lagts på rygg hemma hos Mourinho under hösten. Att träskgänget Fulham ska stå emot Kane och Son i 90 minuter finns inte på kartan. 

Fler odds på Tottenham – Fulham

Spel: Tottenham -0,5 @ 1,57
Tävling: Premier League
Plats: Tottenham Hotspur Stadium
Tid: 19.00
TV: Viaplay, V Sport Premium

Newcastle – Liverpool: Newcastle +1,5 @ 2,01

Fler odds på Newcastle – Liverpool

14 respektive 15 omgångar har avverkats av säsongen i Premier League. Newcastle återfinns på en stabil mittenplacering med god marginal till nedflyttningsstrecket. The Magpies kommer närmast från ett väntat nederlag mot Manchester City på Etihad och ställs nu mot rikets andra titelfavorit.

Liverpool toppar tabellen, något som är överraskande sett till de enorma skadebekymmer som gäckat Jürgen. Världens bäste back, Virgil van Dijk, är borta resten av säsongen och detsamma gäller hans parhäst Joe Gomez. Som lök på den röda laxen tvingades ersättaren Joel Matip kliva av med en skada senast mot West Brom. I kameruanens frånvaro tappade The Reds sin ledning mot nästjumbon.

Att Liverpool är en ostoppbar maskin på Anfield är vida känt men på främmande territorium är det inte lika lekande lätt för Jürgen Klopps mannar. Senaste nio tävlingsmatcher på bortabana har The Reds endast vid två tillfällen segrat med mer än två bollar. Att Skatorna förlorar med max en boll betalar lockande.

Fler odds på Newcastle – Liverpool

Spel: Newcastle +1,5 @ 2,01
Tävling: Premier League
Plats: St. James’ Park
Tid: 21.00
TV: Viaplay, V Sport Premium

Elche – Real Madrid: Real Madrid -1,5 @ 1,82

Fler odds på Elche – Real Madrid

Spaniens regerande mästare vet ingenting om att vara svag på bortaplan. Real Madrid toppar La Ligas bortatabell efter att Zinedine Zidanes trojka bland annat sänkt Barcelona med 3-1 på Camp Nou. Att mesta mästarna ligger tvåa inför årsskiftet kan till stor del tillskrivas Karim Benzema som toppar såväl skytte- som poängligan.

Elche gör sin första säsong i finrummet på sex års tid. Värdföreningen har samlat samman 15 pinnar på 13 omgångar, senast blev det 2-2 mot jumbon Osasuna för de argentinskt influerade valencianerna. Senaste nio kamperna i Alicante har endast slutat med en seger för hemmalaget, i derbyt mot Valencia.

Real Madrid har vunnit fem raka tävlingsmatcher med minst två måls marginal. Efter att ha avhyvlat vassa opponenter som Atlético Madrid och Borussia Mönchengladbach ska sannerligen inte Elche vara något hinder på Marängernas motorväg.

Fler odds på Elche – Real Madrid

Spel: Real Madrid -1,5 @ 1,82
Tävling: La Liga
Plats: Estadio Manuel Martínez Valero
Tid: 21.30
TV: CMore, CMore Fotboll

Trippeln

Tottenham – Fulham: Tottenham -0,5 @ 1,57
Newcastle – Liverpool: Newcastle +1,5 @ 2,01
Elche – Real Madrid: Real Madrid -1,5 @ 1,82

Totalt odds: 5,74

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Skribent: Mathias

Skriven den 29 december, 2020