Trippeln 4/1 – Råbarkat måndagstips!

  • Ingen välkomstbonus
  • Inga omsättningskrav
  • Läs mer om Svenska Spel
  • Svenska statens spelbolag
  • Många trevliga spelprodukter som Stryktipset
  • Spela tryggt och säkert
Dagens Trippel

Årets första måndag håller inte igen när det gäller spelutbudet. Vi lägger ankare i både Spanien, Turkiet och på de brittiska öarna när dagens bästa trippel identifieras. Kvällens enda match från Premier League ställer frågan huruvida det blir målkalas?

Spelstopp: 16:59

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Kasimpasa – Fenerbahce: Fenerbahce -0,5 @ 1,89

Fler odds på Kasimpasa – Fenerbahce

Turkiets finaste fotbollsrum öppnar under eftermiddagen med ett glödande derby i Istanbul. Kasimpasa befinner sig på den nedre halvan av Süper Lig med sina 19 pinnar på 15 omgångar. Loret Sadiku och company har inte heller formen till sin fördel, en pinne på de senaste tre smakar särskilt surt med tanke på att senaste hemmamatchen slutade med 4-0 i baken.

Fenerbahce är sju pinnar rikare än värdarna trots en match mindre lirad. 4-1-vinsten senast mot Basaksehir signerades Tisserand som var matchens man. Till saken hör att Fener toppar bortatabellen samt att gästerna har trivs ypperligt i motsvarande derbyn. Sex vinster på de senaste sju går inte att snacka bort.

Kara synade det röda kortet senast mot Basaksehir och sitter således på måndagens botbänk. Kasimpasa ska vara väldigt nöjda över den pinne som erövrades i det derbyt. Fenerbahce vann mot samma Basaksehir med 4-1 innan jul och har därmed fyra dagars extra vila inför omstarten. Historiens makt lever vidare när Fener vevar hem ännu en viktoria.

Fler odds på Kasimpasa – Fenerbahce

Spel: Fenerbahce -0,5 @ 1,89
Tävling: Süper Lig
Plats: Recep Tayyip Erdogan Stadium
Tid: 17.00
TV: –

Valencia – Cádiz: Valencia -0,5 @ 2,05

Fler odds på Valencia – Cádiz

Vi studsar vidare till Iberiska halvön på tal om botbänken. Flåbusduon Guedes och Jason är avstängda för Valencia som dessutom har keepern Cillessen på skadelistan. Fladdesmössen ligger i de nedre regionerna av La Liga på grund av sitt svaga bortaspel, på eget gräs kan man trots allt räkna med Los Che fortsatt.

Cádiz befinner sig också på den nedre halvan men är fyra pinnar rikare än hemmalaget. Gästerna har dock haft våldsamma problem med målskyttet under vintern. De blågula besökarna är sämst i klassen på att hitta rätt nät, elva nätrassel på 16 kamper är onekligen illavarslande.

Valencia kan tacka sin lyckliga ande att det är just Cádiz man ställs mot när det är lite struligt i besättningen. Fladdermössen ska ha goda möjligheter till att triumfera på Mestalla mot dessa gäster som blott plockat en pinne på sina senaste fyra utflykter. Tidigare gånger nykomlingen från Andalusien varit uppe i La Liga har de förlorat vid varje besök på denna arena.

Fler odds på Valencia – Cádiz

Spel: Valencia -0,5 @ 2,05
Tävling: La Liga
Plats: Mestalla
Tid: 21.00
TV: CMore, CMore Fotboll

Southampton – Liverpool: Under 2,5 mål @ 2,40

Fler odds på Southampton – Liverpool

Sist men inte minst ska vi syna den intrikata brittboll som flaggades i ingressen. På tal om avbräck, liksom. Liverpool har som bekant kraftigt decimerat manskap i de bakre leden, Van Dijk, Gomez och Matip är tre mittbackar som inte ersätts i en handvändning även om Fabinho vuxit till en försvarsbjässe denna säsong.

Tillsammans med gröngölingen Nathaniel Phillips fredade Fabinho den rödvita buren senast då Pool bärgade 0-0 borta mot Newcastle. Av de senaste sex bortamatcherna i tävlingssammanhang har Fabinho och hans vänner lirat tillräckligt målsnåla tillställningar för att täcka den aktuella linan.

Southampton kommer passande nog också från en mållös historia då West Hams besök slutade med delad ära. Matchen innan dess? Den slutade också 0-0, mot Fulham i London. 1-0 i baken blev det mot Man City strax innan jul och något liknande är nära förestående när serieledarna kommer till St. Mary’s.

Fler odds på Southampton – Liverpool

Spel: Under 2,5 mål @ 2,40
Tävling: Premier League
Plats: St. Mary’s Stadium
Tid: 21.00
TV: Viaplay, V Sport Premium, V Sport Xtra

Trippeln

Kasimpasa – Fenerbahce: Fenerbahce -0,5 @ 1,89
Valencia – Cádiz: Valencia -0,5 @ 2,05
Southampton – Liverpool: Under 2,5 mål @ 2,40

Totalt odds: 9,30

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Skribent: Mathias

Skriven den 4 januari, 2021