Trippeln 7/2 – Söndagens trippeltips!

  • Ingen välkomstbonus
  • Inga omsättningskrav
  • Läs mer om Svenska Spel
  • Svenska statens spelbolag
  • Många trevliga spelprodukter som Stryktipset
  • Spela tryggt och säkert
Dagens Trippel

Vi avslutar veckan med tre av världens största fotbollsklubbar som har skiftande kvalitet på motståndet. Milan tar emot Crotone på San Siro medan Paris SG reser till Stade Vélodrome för att lira Le Classique. Sista budet hämtas från det väntade målkalaset mellan Betis och Barcelona.

Spelstopp: 14.59

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

AC Milan – Crotone: AC Milan -1,5 @ 1,73

Skiftande kvalitet är sannerligen rubriken på söndagens föreställning i modemeckats mäktiga skådeplats. AC Milan toppar Serie A efter att ha studsat tillbaka sedan ett par näsbrännor. Närmast kommer de rödsvarta majestäterna från en 2-1-triumf mot Bologna där Zlatan kostade på sig att bränna en straffspark, en fadäs som Rebic räddade upp.

Crotone åkte på 3-0 i brakan hemma mot Genoa förra helgen och det sjunkande skeppet tycks vara bortom räddning. Marcus Rohdéns gamla gäng bottnar tabellen med sitt låtsasförsvar. 46 insläppta mål på 20 omgångar är överlägset sämst i klassen och anstår faktiskt inte en klubb i ett finrum.

Särskilt svaga är Crotone på främmande mark. De blåröda besökarnas bortarad lyder 0-2-8 inför besöket på en av Italiens mest svårbemästrade arenor. Milan vann med 2-0 i höstens bortamöte där Crotone blott mäktade med ett ynka skott mot den rödsvarta buren. Det råder ingen tvekan om att serieledarna ska vinna med ett par bollar även på hemmaplan mot den bortasvaga jumbon.

Fler odds på AC Milan – Crotone

Spel: Milan -1,5 @ 1,73

Tävling: Serie A

Plats: San Siro

Tid: 15.00

TV: CMore, CMore Live

Marseille – Paris SG: Paris SG – 1,5 @ 2,07

Le Classique må mötet mellan de franska dignitärerna kallas men dagens upplaga av Marseille är knappast något klasslag. Hela det blåvita havet har stormat under vintern, styrelsen verkar ha fått hjärnblödning vilket fått demontränaren André Villas-Boas att avgå och allt detta har spillt ner på spelartruppen.

Les Olympiens står noterade för 33 pinnar efter 21 omgångar, upp till CL-platserna är det praktiskt ointagliga 16 poäng även om det skall sägas att värdarna har två hängmatcher i handen. Matchen mot Paris SG är dessvärre att förknippa som en ickematch när det handlar om att knappa in pinnar.

Miljardbygget från huvudstaden har fått en boost sedan schletne Thomas Tuchel gav över taktpinnen till uppburne strategen Mauricio Pochettino. När PSG mötte Marseille i Lens för en månad sedan stod Supercupen på menyn när Icardi och Neymar håvade hem pokalen. Parisarnas senaste tio tävlingsmatcher bär facit 7-2-1. Marseilles synder inom samma spann lyder 1-3-6. Pochettino suger in ännu en trygg triumf till välkommen avkastning.

Fler odds på Marseille – Paris SG

Spel: Paris SG -1,5 @ 2,07

Tävling: Ligue 1

Plats: Stade Vélodrome

Tid: 21.00

TV: Viaplay

Real Betis – Barcelona: Över 3,5 mål @ 2,05

Tredje och sista fotbollsliga till rakning är spanska högstaserien Primera División. Barcelona har tvingats se på när Atlético Madrid dragit iväg rejält i tabelltoppen. Från katalanernas andraplats är det tio poäng upp till serieledarna trots att Diego Simeones madrassmakare lirat en match mindre.

En sak är Barca fortfarande bäst i Spanien på. Att göra mål. 41 fullträffar finns noterade från de blåröda där föga förvånande Leo Messi är den som bidrar mest. Tolv baljor och två framspelningar finns att finna från argentinarens magiska fötter. Nu väntar målglatt motstånd på Estadio Benito Villamarín.

Real Betis tillhör de mest målglada sällskapen i det spanska finrummet. Sällskapet från Sevilla har satt 27 pytsar och släppt in 34 stycken, inget lag har gjort fler mål och samtidigt släppt in fler. Inbördes möten mellan de grönvita värdarna och Barca talar tydligt om målglädjen. Höstmötet på Camp Nou slutade 5-2 till Messi och company, det var sjätte raka mötet med minst fyra strutar på tavlan.

Fler odds på Real Betis – Barcelona

Spel: Över 3,5 mål @ 2,05

Tävling: La Liga

Plats: Estadio Benito Villamarín

Tid: 21.00

TV: CMore, CMore Fotboll

Trippeln

AC Milan – Crotone: AC Milan -1,5 @ 1,73

Marseille – Paris SG: Paris SG – 1,5 @ 2,07

Real Betis – Barcelona: Över 3,5 mål @ 2,05

Totalt odds: 7,34

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 5 februari, 2021