Trippeln 7/5 – Fredagstrippeln!

  • Ingen välkomstbonus
  • Inga omsättningskrav
  • Läs mer om Svenska Spel
  • Svenska statens spelbolag
  • Många trevliga spelprodukter som Stryktipset
  • Spela tryggt och säkert
Dagens Trippel

Fredagen till ära finns gott om fotbollsgodis, exempelvis vankas det seriefinal i belgiska Jupiler League. På de brittiska öarna ska Leicester fortsätta kriga för en biljett till Champions League. Komplett blir kvällen på den franska fronten där Lens möter Lille.

Spelstopp: 20.44

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Genk – Club Brugge: Hemmaseger @ 2,95

Chokladens rike öppnar fredagsmyset med Mästerskapsrundan där två blåsvarta brödraskap ska slåss om potten på Luminus Arena. Efter grundserien har Club Brugge åtta poängs försprång och allt annat än en titel för gästerna vore en smärre sensation. Närmast kommer Cluben från ett 2-2-kryss hemma mot Anderlecht.

Genk ligger på andra plats och har således en kvalplats till Champions League att försvara. Antwerpen och Anderlecht återfinns endast en pinne bakom Genk så värdarna måste gasa framöver. Hemmalaget kommer närmast från en vital viktoria mot just Antwerpen där brunkaren Bongonda visade vägen med både balja och framspelning.

Efter Club Brugges formidabla första halva av säsongen har serieledarna unnat sig att sänka sitt tempo. Senaste tio tävlingsmatcherna för gästerna visar facit 4-2-4. Med dessa ingångsvärden ska Genk har toppchans, hemmalagets form är toppad och motivationen är maxad. Bongonda bör kunna brunka in en segerbalja åt Racing Club genk.

Spel: Hemmaseger @ 2,95
Tävling: Jupiler League
Plats: Luminus Arena
Tid: 20.45
TV:

Lens – Lille: Bortaseger @ 1,92

Från choklad till snigelspäckade crepes när toppskiktet i Ligue 1 ligger under luppen. I likhet med Genk bär Lens namnet Racing Club men därefter slutar likheterna. Det kommer inte bli något CL-spel på Stade Bollaert-Delelis, värdföreningen får fortsätta hoppas på kvalspel till Conference League.

Lille toppar toppskiktet i det franska finrummet när endast tre omgångar kvarstår. Les Dogues har ett poängs övertag gentemot det parisiska miljardbygget och stabiliteten talar för guldregn över den blåvitröda hundkojan. Serieledarnas senaste fem rundor har inbringat 13 pinnar av 15 möjliga.

Lille har betat av toppkonkurrenter på löpande band under våren, Les Dogues hissade segerflagg mot PSG i Paris och följde upp med samma starka visa borta mot tabellfyran Lyon. Lens kommer närmast från ett nederlag mot parisarna och det skiljer hela 20 poäng från hemmalaget till bortalaget. Blood and Gold fick dunk med 4-0 i höstmötet mot Les Dogues.

Fler odds på Lens – Lille

Spel: Bortaseger @ 1,92
Tävling: Ligue 1
Plats: Stade Bollaert-Delelis
Tid: 21.00
TV: Viaplay, V Sport Xtra

Leicester – Newcastle: Hemmaseger @ 1,41

Från snigelspäckade crepes till fish and chips med lite topping av skata och räv. Premier League har nått fram till omgång 35 när Newcastle återfinns intill giljotinen. Till de svartvitas stora glädje är avståndet nio pinnar ner till bottentrion så det är i princip klart att Skatorna återfinns i finrummet även nästa säsong.

Leicester har svarat för en dundersäsong och Brendan Rodgers rävar har en biljett till Champions League i sin hand inför upploppet. The Foxes kan inte släppa av än men med fem pinnars övertag gentemot jagande West Ham bör den blåvita värdföreningen segla in på en topp 4-placering.

Newcastle kommer till rävgrytet med bortaraden 4-4-9 och ställs på King Power Stadium mot ett hemmalag som gått segrande ur lejonparten av dusterna på blåvitt gräs. Leicester har vunnit fem av sina senaste sex tävlingskamper på hemmamattan, exempelvis fick Manchester United däng med 3-1. Rävarna har även vunnit tre raka mot Skatorna.

Fler odds på Leicester – Newcastle

Spel: Hemmaseger @ 1,41
Tävling: Premier League
Plats: King Power Stadium
Tid: 21.00
TV: Viaplay, V Sport Premium

Trippeln

Genk – Club Brugge: Hemmaseger @ 2,95
Lens – Lille: Bortaseger @1,92
Leicester – Newcastle: Hemmaseger @ 1,41

Totalt odds: 7,98

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 6 maj, 2021