Trippeln 9/4 – Fredagstrippeln!

Dagens Trippel

Det börjar dra ihop sig på allvar i Premier League just nu. Fulham ska under fredagskvällen lira en oerhört viktig match mot Wolverhampton hemma på Craven Cottage. Helgens första trippelbygge serverar spel i tre olika europeiska toppligor.

Spelstopp: 19.59

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Vitesse – Den Haag: Vitesse -1,5 @ 1,72

Tulpanernas rike är fredagens första anhalt där det anbelangar Eredivisie. 28 omgångar har passerat i det holländska finrummet när toppen tar emot botten på GelreDome. Vitesse har svarat för en suverän säsong och har faktiskt Champions League i sikte, när sex omgångar återstår behöver värdarna knappa in tre pinnar på konkurrenterna ovanför.

Den Haag behöver knappa in sju stycken poäng gentemot i första hand Venlo om det ska bli fortsatt spel i högsta serien. Av gästernas leverans att döma detta kalenderår finns inget ljus i sikte. Senaste segern för Den Haag kom nionde januari, 14 raka tävlingsmatcher utan seger därefter talar sitt tydliga språk.

Jumbon reser till Arnhem med fyra raka torskmåltider i magen, tre av dessa har innehållit en förlustmarginal på minst två bollar. Vitesse har endast förlorat en seriestrid på gulsvart gräs. Värdföreningen vann det vändande mötet mot Den Haag med 2-0 trots att Vitesse lirade med en man mindre under hela den andra halvleken. Elva mot elva på hemmaplan bör rendera i minst samma differens.

Fler odds på Vitesse – Den Haag

Spel: Vitesse -1,5 @ 1,72
Tävling: Eredivisie
Plats: GelreDome
Tid: 20.00
TV:

Fulham – Wolverhampton: Hemmaseger @ 2,46

Eredivisie i all ära men kvällens mest kraftfulla karamell hämtas från de brittiska öarna. Wolverhampton som gjort flera kanonsäsonger har i år haft det tämligen tufft i Premier League. Jota stack till Liverpool medan Jiménez stack till rehabrummet, därmed var den orangefärgade vargflocken flådd.

Wolves har dessutom sin snidare Joao Moutinho osäker till spel under fredagen då ett mer motiverat Fulham tar emot i huvudstaden. Londonlaget har som väntat haft en svår första säsong som nykomlingar men våren har varit betydligt bättre än hösten från Scott Parkers pojkar.

The Cottagers ligger kloss intill giljotinen när Premier League löper in på upploppet. Det svartvita hemmalaget var på Anfield och besegrade regerande mästarna i mars, förlusten mot Aston Villa i Birmingham under påsken stred mot allt vad som heter logik. Motivationens kraft tar överhanden i huvudstaden.

Fler odds på Fulham – Wolverhampton

Spel: Hemmaseger @ 2,46
Tävling: Premier League
Plats: Craven Cottage
Tid: 20.45
TV: Viaplay, V Sport Premium

Metz – Lille: Metz Under 0,5 mål @ 1,87

Ståndaktig sorti sker i det franska finrummet där mitten ska ta emot toppen. Metz har haffat 42 poäng på 31 omgångar i Ligue 1, klart godkänt av hemmalaget som dock tappat fart under vårkanten. De så kallade Krokodilerna åkte på en 4-0-förlust mot Monaco i furstendömet och följde upp med att skickas ur cupen mot samma klubb.

Lille går mot en sensationell säsong där för en gångs skull det parisiska miljardbygget ser ut att snuvas på ligatiteln. Les Dogues har intagit serieledningen med sju omgångar kvar på programmet. Gästerna har tre poängs övertag gentemot PSG efter förra helgens besök i huvudstaden där regerande mästarna lades på rygg med 1-0.

Lilles ramstarka försvar höll alltså stången mot Kylian Mbappé, Neymar och resten av Bayern Münchens banemän. Les Dogues har varit seriens starkaste bortalag med blott nio insläppta bollar på 15 utflykter. Metz nollades av Lille i höstens möte och likaså slutade senaste motsvarande möte på Stade Municipal Saint-Symphorien.

Fler odds på Metz – Lille

Spel: Metz Under 0,5 mål @ 1,87
Tävling: Ligue 1
Plats: Stade Municipal Saint-Symphorien
Tid: 21.00
TV: Viaplay, V Sport

Trippeln

Vitesse – Den Haag: Vitesse -1,5 @ 1,72
Fulham – Wolverhampton: Hemmaseger @ 2,46
Metz – Lille: Metz Under 0,5 mål @ 1,87

Totalt odds: 7,91

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100