Tuff lottning för Sverige i Fotbolls-VM

  • 100 kr gratisspel
  • Inget omsättningskrav
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.

Efter Sveriges osannolika play-off-seger mot Italien i VM-kvalet har det varit en olidlig lång väntan till lottningen av grupperna till Fotbolls-VM nästa sommar. Lottningen gick av stapeln i fredags och Sverige fick en tuff grupp och oddsen talar inte för ett avancemang.

Fotbolls-VM 2018 oddsen på Sverige och grupp F Oddsen har varit emot Sverige under hela VM-kvalet hela vägen genom play-off. Men Sverige har överraskat alla genom att lämna lag som Holland och Italien bakom sig under kvalets gång. Lägg därtill att man även fick tampas med EM-finalisten Frankrike. Men Sverige knep en andra plats i kvalgruppen och slog sedan ut Italien i play-off. Och när lottningen av VM-gruppspelet var klart så är oddsen återigen emot ett svenskt avancemang till slutspelet.

Resultatet av lottningen blev en grupp tillsammans med Tyskland, Sydkorea och Mexiko i grupp F. Inte en omöjlig grupp men ändå inte en lätt grupp.

De regerande världsmästarna Tyskland är givetvis en mardrömsmotståndare och att de ska vinna gruppen är nästan hugget i sten. Än värre är att Sverige får vara glada om man ens har en möjlighet att ta poäng av den tyska maskinen.

Mexiko kan till synes vara en bra lottning med en kaosartad tid bakom sig med förbundskaptensbyten. Men faktum är att Mexiko har en tendens att krångla sig förbi gruppspelet, även om oddsen talar för annat. Helt klart är matchen mot Mexiko i den avslutande omgången av gruppspelet kommer bli oerhört viktig.

Sydkorea är det lag som anses ha minst chanser att gå vidare från gruppen. men är inte heller helt ofarliga med bland annat Tottenham-stjärnan Son Heung-mi i truppen.

Än värre är att  tvåan i gruppen kommer att möta vinnaren från grupp E, vilket med stor sannolikhet kommer att bli Brasilien. Så går Sverige vidare, vi kan anta som tvåa i gruppen, så blir det en nästan omöjlig uppgift direkt i slutspelet.

Oddsen på Sveriges grupp

Oddsen från Unibet på grupp F talar sitt tydliga språk. Tyskland går vidare till otroligt låga 1,04 och vinner gruppen till intressanta 1,40 gånger pengarna. Därefter är det tyvärr inte Sverige som väntas gå vidare utan att Mexiko, återigen, krånglar sig till ett avancemang till oddset 1,90. Att Sverige går vidare från gruppen ger oddset 2,20 hos Unibet, så Sverige är ändå inte helt borträknade.

Grupp F Att vinna Att gå vidare
Tyskland 1,40 1,04
Mexiko 6,50 1,90
Sverige 8,00 2,20
Sydkorea 18,00 6,00

Gå till Unibet för att betta

Sveriges spelschema i grupp F

14:00 18/6  Sverige – Sydkorea
17:00 3/6  Tyskland – Sverige
16:00 27/6  Mexiko – Sverige

Brasilien är Unibets vinnarfavorit – men knappt

Att vinna titeln i Fotbolls-VM är spelbolaget Unibet inte helt på det klara med. I skrivandets stund är det Brasilien som är knapp favorit till oddset 5,50 men i Unibets vinnarlista så ges Tyskland och Frankrike goda chanser till oddset 6,00 respektive 6,50 gånger pengarna. Sverige hittar vi kanske inte helt oväntat långt ned i vinnarlistan och skulle man ta sig till en semifinal så ger det just nu hela 21,00 gånger pengarna.

Gå till Unibet för att betta

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 4 december, 2017