Mexiko – Sverige 27/6, odds, streaming, speltips

Mexiko
vs
Sverige
0 – 3 2018-06-27 16:00 Fotbolls-VM
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Mexiko – Sverige
Matchodds (1-X-2)
Spelbolag
1
X
2
Bonus
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000 kr i spelkrediter
Bonuserbjudande 1000 kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 500kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 100kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 500kr
Bonuserbjudande 1000kr

Oddsen uppdaterades 2018-06-27 15:58:23. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Speltips

Mexiko och Sverige möts på Jekaterinburg Arena den 27 juni. Det är gruppspelets sista omgång och den kommer med stor sannolikhet avgöra vilka lag som går vidare ifrån gruppen. Det spelar givetvis stor roll hur det gått i de två tidigare matcherna för respektive lag, men mycket talar för att denna match blir direkt avgörande. Mexiko har stor erfarenhet av VM-spel, det är 15:e mästerskapet för nationen. Sverige har inte spelat VM sedan 2006 och därmed får vi nog hålla Mexiko som favorit i detta möte. Just nu är de också spelbolagens favorit. I vårt speltips väljer vi dock att spela på ett oavgjort resultat. Vi spelar krysset hos Bethard till oddset 3,20. 

Mexiko vann sin kvalgrupp

Mexiko rusade enkelt upp i toppen av sin kvalgrupp till VM och åkte på blott en förlust på hela kvalet. Den kom mot Honduras på bortaplan i höstas. Laget är stabilt och ganska målsnålt både bakåt och framåt. Detta trots att man har den forne målsprutan Javier "Chicharito" Hernandez i laget. man mäktade faktiskt inte med mer än 16 mål på de 10 matcher man spelade i slutkvalet till VM. Å andra sidan släppte man blott in sju. Man har som sagt spelat 15 slutspel men man var aldrig tagit förbi kvartsfinal. Är detta året det händer?

Sverige har visat vilja i kvalet

Sverige spelade i en, på förhand, svår kvalgrupp där både Holland och Frankrike ingick förutom Sverige, Bulgarien, Luxemburg och Vitryssland. Bakom gruppsegrande Frankrike så var det ytterst spännande, där Sverige och Holland tampades ordentligt om andraplatsen och fortsatt kvalspel genom Play off. Genom minsta möjliga marginal lyckades Sverige komma före Holland och bli klara för spel mot Italien i Play off. Inför det mötet var majoriteten övertygade om att Italien skulle vinna och gå till VM. Så blev det inte. Sverige vann och stöd för en rejäl kvalskräll. Således är detta lag kapabelt att spela bra fotboll och få med sig bra resultat. Den stora frågan är huruvida man gör det även denna gång?

Mexiko har inlett turneringen strålande

Mexiko chockade Tyskland i den första omgången som man vann med 1-0. Med ett vasst kontringsspel och bra försvarsspel så satte man verkligen Tyskland på prov. Med tanke på alla chanser man skapade mot Tyskland så var till och med segermarginalen i underkant.

Mot Sydkorea så vann Mexiko med 2-1, även om man kanske släppte till oväntat mycket målchanser.

Sverige stod för en stabil insats i inledsningsmatchen mot Sydkorea och det blev till slut seger med 1-0. I mötet mot Tyskland så stod Sverige för en heroisk insats och var så när att hålla 1-1. Men en frispark i matchens sista minut gav Tyskland segern.

Vinner Sverige över Mexiko så är de vidare till slutspelet, och det kommer antagligen krävas då Tyskland är stor favorit mot Sydkorea.

Speltips - Oavgjort väntar

I kvalspelet har Mexiko haft en ganska enkel resa men ändå imponerat. För Sveriges del har både gruppspelet och play off-matchen mot Italien mycket svåra. Sverige överkom sina hinder på ett utmärkt sätt. I vårt speltips tror vi att denna match kommer sluta oavgjort. Frågan är vilket lag det resultatet gagnar? Vi spelar krysset hos Bethard till oddset 3,20.

Oddsen i speltipset hämtades 2018-06-01 20:35:11

Matchen är tippad av

Mexiko - Sverige odds och speltips skrivet av Andreas

Andreas

Matchfakta och matchinfo

Inför mötet mellan Mexiko - Sverige i Fotbolls-VM så talade spelbolagens odds för en seger till Mexiko och ComeOn gav då det bästa oddset till 2.40 gånger pengarna.

Sverige vann det föregåendet mötet mot Mexiko

Matchen slutade med en seger till Sverige med 3 mål mot 0.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i Fotbolls-VM