Vem vinner Allsvenskan 2024?

 • 100% upp till 1000 kr
 • Omsättningskrav 8x, minsta odds 1.80
 • Läs mer om Bethard
 • Nylanserad hemsida
 • Snabba uttag
 • Grymma odds
Vem vinner Allsvenskan 2024?

Den 30 mars drar den svenska fotbollssäsongen igång på allvar och spelbolagen har sedan en tid tillbaka spekulerat kring vem som kommer vinna Allsvenskan den här säsongen. Ska vi tro oddsen blir Allsvenskan 2024 en repris av förra året med Malmö FF som mästare.

De är favoriter att vinna Allsvenskan 2024

Det är många lag som är med och bubblar den här säsongen. Djurgården har ett riktigt bra lag och har övertygat i Svenska Cupen. Och Häcken är så klart taggade på att norpa guldet från Malmö. Utmanare är Hammarby, AIK och kanske även Elfsborg.

Som alltid råder spännande tider innan Allsvenskan startar och här på Oddsonline kan du räkna med uppdateringar inför avspark. Under säsongens 30 omgångar kommer vi att dela med oss av analyser och speltips som är till bra hjälp om du planerar att betta på Allsvenskan 2024.

Att spela på vilket lag som vinner Allsvenskan 2024 är nervkittlande eftersom mycket kan hända under en och samma säsong. Men kom ihåg att det även finns andra spännande odds att spela på.

Kort om Allsvenskan 2024

För den som inte har helt koll på vad som gäller för Allsvenskan, så ger vi dig en snabblektion nedan inför säsongen.

Totalt är det 16 olika klubbar som är med i Allsvenskan 2024, och Södra Sverige är starkt överrepresenterad sett till den geografiska uppdelningen. Vi har Malmö i söder och längst norrut hittar vi IK Sirius, som i själva verket inte är längre upp i landet än Uppsala. Nya lag för i år är Göteborgsklubben GAIS och Västerås SK.

Under säsongens gång ska lagen mötas en gång hemma och en gång borta. Och under 2024 kommer det spelas 30 omgångar av Allsvenskan. När dessa är spelade, någon gång framåt november, koras slutligen årets svenska mästare. Det kan så klart vara avgjort redan innan den sista omgången, men först därefter kan Lennart Johanssons pokal höjas till skyn.

Den som vinner Allsvenskan 2024 får även direktbiljett till Champions League-kval nästa år. Andraplatsen ner till fjärde får möjlighet att kvala till Europa Conference League. Och en plats i Europa League sker ev via Champions League-kvalet.

De lag som slutar på sista samt näst sista plats i Allsvenskan 2024 tvingas flytta ned till Superettan. Laget som är på 14:e plats när säsongen är färdigspelad kvalspelar mot trean i Superettan.

Vem vinner Allsvenskan 2024? – så säger oddsen

Regerande mästare, Malmö FF, är klar favorit att ta hem guld även i år. Åtminstone sett till aktuella odds hos spelbolagen. Men det kan bli en intressant säsong med tanke på att flera klubbar visat potential under försäsongen. Och det har dessutom kommit in nya spelare som kan påverka utgångsläget, sett till lagen på pappret och på planen. Se nedan för de senaste oddsen från spelbolaget Bethard.

 1. Malmö – 2.00
 2. Häcken – 6.50
 3. Djurgården – 7.00
 4. Hammarby – 9.00
 5. AIK – 15.00

Gå till Bethard

Övriga marknader och odds på Allsvenskan 2024

Gillar du att betta på annat än bara vem som vinner Allsvenskan 2024 är tipset att kika närmare på Bethards övriga marknader. För den här bettingsidan erbjuder nämligen ett spännande utbud av Allsvenskan-odds. Du kan exempelvis betta på:

 • Allsvenskan skytteligavinnare
 • Allsvenskan bästa Stockholmslag
 • Allsvenskan 2024 topp 5
 • Allsvenskan 204 lag att komma sist

Och som tillägg på den här typen av vinnarspel kan du så klart även betta på matcher från omgång 1 fram till omgång 30. Så, vad väntar du på? Börja spåna redan idag på dina kommande bet på Allsvenska matcher 2024!

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 12 mars, 2024