Ashton United – Atherton Collieries 16/9, odds, livestream, speltips

100 kr riskfritt spel på Ashton United vs Atherton Collieries!
Regler och villkor gäller, 18+, spela ansvarsfullt www.stodlinjen.se, gäller endast nya kunder hos Unibet.
Spela riskfritt på matchen för 1500 kr!
Regler och villkor gäller, 18+, spela ansvarsfullt www.stodlinjen.se, gäller endast nya kunder hos Expekt.
Omröstning

Du kan inte längre rösta på matchen mellan Ashton United - Atherton Collieries. Se resultatet från omröstningen nedan.

Ashton United - Atherton Collieries

No ratings yet

1 0
X 0
2 0
Bästa matchoddsen
1 2.00
X 3.50
2 3.40
Vinstchans
Odds för Ashton United - Atherton Collieries
Matchfakta och matchinfo

Matchinfo Ashton United – Atherton Collieries i 16 september

Matchen spelades i FA-cupen mellan Ashton United och Atherton Collieries. Mötets matchstart var 16:00 den 16 september.

Oddsen inför Ashton United - Atherton Collieries

Inför matchen mellan Ashton United och Atherton Collieries i FA-cupen så var Ashton United spelbolagens favorit att vinna om vi kikar på oddsen. Och det högsta oddset på Ashton United hittade du hos Betsson till 2.00 gånger pengarna. Snittoddset på favoriten Ashton United, hos de 8 spelbolagen, låg på 3,33 gånger pengarna.

Atherton Collieries var underdogs mot Ashton United och det högsta oddset på nederlagstippade Atherton Collieries kunde du spela på hos spelbolaget betway till 3.40 gånger pengarna. I vår oddsjämförelse på detta möte så gav de 8 spelbolagen i snitt oddset 1,94 på Atherton Collieries som vinnare.

Ett spel på krysset mellan Ashton United och Atherton Collieries gav som högst 3.50 inför matchen och som du hittade hos Unibet. Ett kryss mellan de två gav i snitt, hos det 8 spelbolagen vi jämfört oddsen från, 3,49 gånger pengarna.

Poängfacit Ashton United

På 0 spelade matcher har Ashton United nu 0 insamlade poäng i event. Och ett facit på 0 poäng per spelad match hemma.

På bortaplan har Ashton United tagit 0 poäng på 0 spelade matcher i event. Och detta gör att Ashton United har ett poängsnitt på bortaplan med 0,00 poäng per spelad match.

0 poäng har Ashton United än så länge håvat in under den gångna säsongen i event, på totalt 0 spelade matcher. Per spelad match så har laget tagit 0,00 poäng i snitt.

Poängfacit Atherton Collieries

Atherton Collieries har håvat in 0 poäng så här långt på 0 spelade matcher i FA-cupen. Atherton Collieries har ett facit på 0 poäng per hemmamatch.

Atherton Collieries har på bortaplan denna säsong 0 inhåvade poäng i FA-cupen på 0 spelade matcher. Så här långt så har Atherton Collieries därmed ett bortasnitt på 0,00 poäng per match.

Atherton Collieries har på 0 spelade matcher i FA-cupen tagit 0 poäng denna säsongen. Per spelad match har Atherton Collieries ett poängsnitt på 0,00.

Poängstatistik för Ashton United - Atherton Collieries

Likaresultatet innebär att Ashton United på sina fem senaste matcher har plockat 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster. Atherton Collieries har vunnit 0, spelat lika 0 och förlorat 0 av sina 5 senaste.