Atherton Collieries – Ashton United 19/9, odds, streaming, speltips

100 kr riskfritt spel på Atherton Collieries vs Ashton United!
Regler och villkor gäller, 18+, spela ansvarsfullt www.stodlinjen.se, gäller endast nya kunder hos Unibet.
Spela riskfritt på matchen för 1500 kr!
Regler och villkor gäller, 18+, spela ansvarsfullt www.stodlinjen.se, gäller endast nya kunder hos Expekt.
Omröstning

Du kan inte längre rösta på matchen mellan Atherton Collieries - Ashton United. Se resultatet från omröstningen nedan.

Atherton Collieries - Ashton United

No ratings yet

1 0
X 0
2 0
Bästa matchoddsen
1 2.60
X 3.60
2 2.55
Vinstchans
Odds för Atherton Collieries - Ashton United
Matchfakta och matchinfo

Atherton Collieries – Ashton United matchstart 19 september

Atherton Collieries och Ashton United möttes i FA-cupen den 19/9 med matchstart 20:45.

Oddsen inför Atherton Collieries - Ashton United

Kikade vi på oddsen inför mötet i FA-cupen mellan Atherton Collieries och Ashton United så var Atherton Collieries oddsfavorit att vinna matchen. Spelbolaget gav då det högsta oddset till gånger pengarna på Atherton Collieries som vinnare. De 8 spelbolagen i vår lista ovan gav i snitt oddset 2,50 att favoriten Atherton Collieries skulle vinna matchen.

Spelbolaget betway gav det högsta oddset på Atherton Collieries som vinnare, till oddset 2.60 gånger pengarna. Om vi jämför oddsen från de 8 spelbolagen i vår oddsjämförelse så gav ett spel i snitt 2,39 gånger pengarna på Atherton Collieries som vinnare.

Inför matchen så kunde du spela på krysset mellan Atherton Collieries och Ashton United till det högsta oddset 3.60 hos Unibet. Inför matchstart mellan Atherton Collieries och Ashton United så gav de 8 spelbolagen i listan ovan i snitt oddset 3,58 på ett kryss i matchen.

Poängfacit Atherton Collieries

Atherton Collieries har tagit 0 poäng så här långt i FA-cupen på 0 spelade matcher. Detta gör att Atherton Collieries har ett snitt på 0 poäng per hemmamatch.

0 poäng har Atherton Collieries facit så här långt på 0 matcher i FA-cupen. I FA-cupen har Atherton Collieries med andra ord 0,00 inspelade poäng per match på bortaplan.

På de totalt 0 matcher Atherton Collieries har spelat under säsongen i FA-cupen så har laget kammat hem 0 poäng. Med ett facit på 0,00 poäng i snitt per match.

Poängfacit Ashton United

Ashton United facit så här långt är 0 inspelade poäng i FA-cupen på 0 hemmamatcher. Över 0 spelade matcher på hemmaplan har nu Ashton United ett snitt på 0 poäng per match.

Ashton United har ett facit med 0 poäng i FA-cupen på 0 spelade bortamatcher. På bortaplan har Ashton United tagit 0,00 poäng per spelad match.

Denna säsong har Ashton United i FA-cupen håvat in 0 poäng på 0 spelade matcher. Per match har laget därmed tagit 0,00 poäng i snitt.

Poängstatistik för Atherton Collieries - Ashton United

Båda lagen kan notera ett kryss i sitt facit för de fem senaste matcherna. Det innebär ett facit av 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Atherton Collieries, och totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Ashton United.