Brasilien – Costa Rica 22/6, odds, speltips, live stream

Brasilien
vs
Costa Rica
2 – 0 2018-06-22 14:00 Fotbolls-VM
Costa Rica
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Brasilien – Costa Rica
Matchodds (1-X-2)
Spelbolag
1
X
2
Bonus
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000 kr i spelkrediter
Bonuserbjudande 1000 kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 500kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 100kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 500kr
Bonuserbjudande 1000kr

Oddsen uppdaterades 2018-06-22 09:04:18. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Speltips

Matchen mot Schweiz blev svår för Brasilien. Sydamerikanerna är ett av lagen som kan gå hela vägen, men mot schweizarna fick de nöja sig med 1-1. Costa Rica spelade en jämn match mot Serbien men förlorade med 0-1. Den här gången bör Brasilien kunna sätta full fart från början och få viss utdelning. Speltips blir på över 1,5 mål i första halvlek. ComeOn ger oddset 2,55.

Inte nöjda med krysset

Brasiliens lag är som alltid fullt av storstjärnor och det känns som att halva laget har potential att kunna göra både ett och två mål i varenda match. Mot Schweiz i första omgången blev det dock bara ett, och det var Coutinho som satte 1-0 efter 20 minuters spel. Brasilien skapade betydligt mer och var vassare, men ett stabilt Schweiz inte bara stod emot utan lyckades också kvittera. Fem minuter efter halvtidsvilan kom 1-1, vilket skulle bli matchens sista mål. Brasiliens enormt skickliga lag med Neymar som den klarast lysande stjärnan är så klart inte nöjda med ett kryss, men de har alla möjligheter att gå vidare som gruppetta. Ett första steg på vägen till gruppseger är att slå Costa Rica, och det tror vi att de gör. Det lär vara full fart framåt från första stund och med tanke på alla mål de producerade i kvalet så tror vi det kan smälla flera gånger redan under första halvlek.

Förlust med uddamålet

Serbien vann med uddamålet mot Costa Rica i deras första match. Det var Costa Ricas tredje raka förlust och de har bara vunnit två av de senaste elva matcherna. Matchen mot Serbien blev jämn och Costa Rica hade flera lägen de också. Det resulterade dock aldrig i någonting utan istället fick Champions League-vinnande målvakten Keylor Navas, som tagit hand om startplatsen i målet för Real Madrid, se sig överlistad av Kolarov som satte 1-0 i 56:e minuten. I träningsmatchen mot Belgien gjorde Bryan Ruiz lagets enda mål i 4-1-förlusten. Han hade också ett bra läge under de sista skälvande sekunderna mot Serbien, men skickade bollen utanför. Målet mot Belgien är det enda Costa Rica har gjort på de tre senaste, samtidigt har de släppt in sju. De kommer få det tufft mot Brasilien.

Speltips - Brasilien bättre

Costa Rica förlorade en tät match mot Serbien där båda lagen lika gärna hade kunnat vinna. De har släppt in mycket mål under sina senaste matcher och då tror vi att ett Brasilien som är hungrigt efter sin 1-1-match kommer att gå på knock direkt. Vårt speltips är på över 1,5 mål i halvtid och det ger oss 2,55 gånger insatsen hos ComeOn.

Oddsen i speltipset hämtades 2018-06-19 19:23:25

Matchen är tippad av

Brasilien - Costa Rica odds och speltips skrivet av Tobias Ljungkvist

Tobias Ljungkvist

Matchfakta och matchinfo

Inför matchen mellan Brasilien och Costa Rica i Fotbolls-VM var Brasilien spelbolagens favorit att vinna om vi kikar på oddsen.

Brasilien utgick med seger i det senaste mötet mot Costa Rica

Brasilien utgick med seger i mötet mot Costa Rica med 2 mål mot 0.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i Fotbolls-VM