Chelsea – Manchester City 8/12, odds, live stream, speltips

Chelsea
vs
Manchester City
2018-12-08 18:30 Premier League TV & live stream:
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Chelsea – Manchester City
Matchodds (1-X-2)
Spelbolag
1
X
2
Bonus
Bonuserbjudande 1000kr

Oddsen uppdaterades 2018-09-09 14:04:28. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Avspark 12-08-2018 18:30

Matchen mellan Chelsea - Manchester City spelas den 8 december i Premier League, med avspark vid klockan 18:30. Matchen kan du följa på TV i Viasat Sport Premium.

Se Chelsea - Manchester City live stream

Viaplay kommer att sända den intressanta matchen mellan Chelsea - Manchester City live stream.

Speltips Chelsea - Manchester City

På utvalda matcher har vi skrivit rekar som du kan ta del av. Speltips du kan ta del av när du ska satsa på Chelsea-Manchester City eller andra matcher, utan att det kostar dig en krona. Kika in under vår sida om speltips för att lägga ett spel på någon annan match än Chelsea-Manchester City.

Kikar vi på oddsen från spelbolagen så är Chelsea favorit att utgå med seger och vill du betta till det högsta oddset så gör du det hos Expekt till 2.15 gånger pengarna. Tror du att Manchester City vinner matchen, trots att spelbolagen favoriserar Chelsea, så ger Expekt det högsta oddset till 3.00 gånger pengarna.

Maxa dina vinster med BetOmaten

Vårt verktyg BetOmaten är ett ypperlig tjänst som du kan använda för att betta på Chelsea - Manchester City. Den fungerar som en oddskorg dit du kan lägga in odds för att kalkylera vart du får bästa avkastning på din insats. Tryck helt enkelt på för att lägga till de bästa oddsen i din oddskorg.

Oddsen på Chelsea - Manchester City jämför du nedan

Om du vill betta på Chelsea - Manchester City så kan du jämföra oddsen nedan från spelbolagen för att hitta de bästa oddsen på olika speltyper som spelbolagen erbjuder.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i Premier League

Chelsea har ett målsnitt på 2,14 gjorda mål per hemmamatch i Premier League. Chelsea har totalt släppt in 7 mål på hemmaplan under säsongen som har gått i Premier League. På de 7 hemmamatcherna så har Chelsea därmed ett snitt på 1,00 insläppta mål per match.

Manchester City har ett facit med 1,80 gjorda bortamål i Premier League på de 5 bortamatcher man spelat under säsongen. På bortaplan har Manchester City i genomsnitt släppt in 0,20 mål på de 5 bortamatcher man spelat.

Totalt har Chelsea producerat 27 mål i Premier League under säsongen som har gått. På de 12 matcher laget spelat så har Chelsea ett snitt på 2,25 gjorda mål per match. Chelsea har denna säsongen släppt in totalt 8 mål i ligan. Det innebär att på de 12 matcher som spelats så har Chelsea 0,67 insläppta mål per match.

Manchester City har ett facit denna säsongen i Premier League med 36 gjorda mål. På de 12 matcher som Manchester City har spelat så har man ett snitt på 3,00 producerade mål framåt per match. Under den gångna säsongen i ligan så har Manchester City släppt in totalt 5 mål. Detta innebär att Manchester City har ett målsnitt på 0,42 insläppta mål totalt under de 12 matcher som spelats under säsongen i Premier League.