Chorley – Runcorn Linnets 19/9, odds, live stream, speltips

100 kr riskfritt spel på Chorley vs Runcorn Linnets!
Regler och villkor gäller, 18+, spela ansvarsfullt www.stodlinjen.se, gäller endast nya kunder hos Unibet.
Spela riskfritt på matchen för 1500 kr!
Regler och villkor gäller, 18+, spela ansvarsfullt www.stodlinjen.se, gäller endast nya kunder hos Expekt.
Omröstning

Du kan inte längre rösta på matchen mellan Chorley - Runcorn Linnets. Se resultatet från omröstningen nedan.

Chorley - Runcorn Linnets

No ratings yet

1 0
X 0
2 0
Bästa matchoddsen
1 1.40
X 5.25
2 7.00
Vinstchans
Matchfakta och matchinfo

Så spelades Chorley – Runcorn Linnets

Chorley och Runcorn Linnets möttes i FA-cupen den 19/9 med matchstart 20:45.

1X2-oddsen på Chorley - Runcorn Linnets

Inför matchen mellan Chorley och Runcorn Linnets i FA-cupen så var Chorley spelbolagens favorit att vinna om vi kikar på oddsen. Och det högsta oddset på Chorley hittade du hos Unibet till 1.40 gånger pengarna. Chorley var som sagt favorit inför detta möte och de 8 spelbolagen i vår oddsjämförelse gav ett snittodds på 6,13 gånger pengarna.

Runcorn Linnets var spelbolagens under dog i mötet mot Chorley i Champions League. Och det bästa oddset på en vinst till Runcorn Linnets gav betway till oddset 7.00. I snitt så kunde du spela på att Runcorn Linnets gick vinnande ur detta möte till oddset 1,39 gånger pengarna, hos de 8 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Ett kryss mellan Chorley och Runcorn Linnets gav som högst 5.25 gånger pengarna. Ett odds du kunde spela på hos betway. Snittoddet hos de 8 spelbolagen vi jämfört oddsen från låg på 4,69 gånger pengarna innan matchen.

Poängfacit Chorley

Chorley hemmafacit så här långt i FA-cupen är 0 inspelade poäng på 0 matcher. Detta gör att Chorley har ett snitt på 0 poäng per hemmamatch.

På bortaplan så har Chorley under säsongen 0 insamlade poäng på de 0 matcher laget har spelat i event. Så här långt har Chorley ett poängsnitt på 0,00 poäng per match på bortaplan.

På 0 spelade matcher så har Chorley håvat in 0 poäng under säsongen i event. Chorley har därmed ett facit med 0,00 inspelade poäng per match.

Poängfacit Runcorn Linnets

På hemmaplan har Runcorn Linnets fått ihop 0 poäng i FA-cupen denna säsong på 0 spelade matcher. Hemma har Runcorn Linnets ett snitt på 0 inspelade poäng per match.

På bortaplan så har Runcorn Linnets i FA-cupen under säsongen 0 inspelade poäng på 0 matcher laget har spelat. På bortaplan så har Runcorn Linnets därmed tagit 0,00 poäng per match under säsongen.

På 0 matcher har Runcorn Linnets spelat in 0 poäng denna säsong i event. Och har ett facit på 0,00 poäng i snitt per match.

Poängstatistik för Chorley - Runcorn Linnets

Ett kryss i matchen betyder att de fem senast spelade matcherna för Chorley har resulterat i 0 vinster, 0 förluser och 0 kryss. Runcorn Linnets har på lika många matcher spelat ihop 0 vinster, 0 förluster och 0 kryss.