Dallas Stars – Winnipeg Jets 20/1, odds, speltips, stream

Dallas Stars
vs
Winnipeg Jets
2019-01-20 01:00 NHL TV & live stream:
Bästa matchoddsen
1 1.63
X 3.60
2 4.50
Vinstchans
Odds för Dallas Stars – Winnipeg Jets
Matchodds (1-X-2)
Spelbolag
1
X
2
Bonus
betway
Bonuserbjudande 1000 kr

Oddsen uppdaterades 2018-10-07 02:26:14. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchstart 2019-01-20 01:00

Winnipeg Jets gästar Dallas Stars söndagen den 20/1 med matchstart klockan 01:00. The match will be broadcasted on TV3 Sport.

Så följer du Dallas Stars - Winnipeg Jets live stream

Följ Dallas Stars - Winnipeg Jets live stream hos Viaplay.

Speltips Dallas Stars - Winnipeg Jets

På de matcher vi tycker är extra intressanta tar vi fram speltips som du kan satsa på. Bettingtips som är framtagna av våra skribenter så att du kan maximera dina vinster när du exempelvis ska betta på vårt Dallas Stars-Winnipeg Jets speltips. Vi publicerar dagligen speltips om du är ute efter att spela på på andra möten än Dallas Stars-Winnipeg Jets.

Jämför vi oddsen från spelbolagen så talar de för en seger till Dallas Stars. Är du intresserad av att betta på Dallas Stars så ger betway det mest fördelaktiga bettet till 1.63 gånger pengarna. Är du intresserad av att betta på Winnipeg Jets, som är nederlagstippade av spelbolagen, så gör du det med fördel hos betway som ger dig det högsta oddset 4.50 gånger pengarna.

Winnipeg Jets vann senast över Dallas Stars

Den 6/1 spelades det senaste mötet mellan Dallas Stars och Winnipeg Jets i NHL, under denna säsongen, och då var det Winnipeg Jets som vann matchen med 5 mål mot 1.

Maxa dina vinster med BetOmaten

Vårt verktyg BetOmaten är ett ypperlig tjänst som du kan använda för att betta på Dallas Stars - Winnipeg Jets. Den fungerar som en oddskorg dit du kan lägga in odds för att kalkylera vart du får bästa avkastning på din insats. Tryck helt enkelt på för att lägga till de bästa oddsen i din oddskorg.

Jämför oddsen nedan

Nedan listar vi oddsen på olika bettyper från flera spelbolag så att du själv kan jämföra hos vilket spelbolag du hittar de bästa oddsen och kan spela på mötet mellan Dallas Stars och Winnipeg Jets.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i NHL

På de 23 spelade hemmamatcherna under denna säsongen har Dallas Stars gjort totalt 70 mål, ett snitt på 3,04 gjorda mål per match. Under säsongen som har gått har Dallas Stars släppt in totalt 57 mål på 23 matcher som laget spelat på hemmaplan i NHL, det innebär att Dallas Stars släppt in 2,48 mål per match i snitt.

Winnipeg Jets har ett facit med 3,05 gjorda bortamål i NHL på de 20 bortamatcher man spelat under säsongen. På bortaplan har Winnipeg Jets i genomsnitt släppt in 2,95 mål på de 20 bortamatcher man spelat.

Totalt har Dallas Stars producerat 121 mål i NHL under säsongen som har gått. På de 47 matcher laget spelat så har Dallas Stars ett snitt på 2,57 gjorda mål per match. Dallas Stars har denna säsongen släppt in totalt 124 mål i ligan. Det innebär att på de 47 matcher som spelats så har Dallas Stars 2,64 insläppta mål per match.

Bortalaget Winnipeg Jets har under säsongen i NHL totalt gjort 160 mål i de 46 matcher som man har spelat. Det innebär att Winnipeg Jets har ett snitt på 3,48 gjorda mål i varje match. Under den gångna säsongen i ligan så har Winnipeg Jets släppt in totalt 129 mål. Detta innebär att Winnipeg Jets har ett målsnitt på 2,80 insläppta mål totalt under de 46 matcher som spelats under säsongen i NHL.