Edmonton Oilers – Detroit Red Wings 23/1, odds, stream, speltips

Edmonton Oilers
vs
Detroit Red Wings
2019-01-23 03:00 NHL TV & live stream:
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Edmonton Oilers – Detroit Red Wings
Matchfakta och matchinfo

Nedsläpp 2019-01-23 03:00

I NHL kommer Edmonton Oilers att möta Detroit Red Wings klockan 03:00 onsdagen den 23 januari. Se matchen i Viasat Sport och Viasat Sport HD.

Så följer du Edmonton Oilers – Detroit Red Wings live stream

Viaplay sänder matchen Edmonton Oilers – Detroit Red Wings live stream.

Edmonton Oilers – Detroit Red Wings speltips

På utvalda matcher har vi skrivit bettingtips som du kan ta del av. Rekar som är framtagna av våra skribenter så att du kan maximera dina vinster när du exempelvis spelar på vårt Edmonton Oilers-Detroit Red Wings speltips. Vi publicerar dagligen speltips om du är ute efter att betta på på andra möten än Edmonton Oilers-Detroit Red Wings.

Detroit Red Wings fick se sig besegrade av Edmonton Oilers i det senaste mötet

Den 4/11 spelades det senaste mötet mellan Edmonton Oilers och Detroit Red Wings i NHL, under denna säsongen, och då var det Edmonton Oilers som vann matchen med 4 mål mot 3.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i NHL

Edmonton Oilers har gjort 73 mål totalt hemma denna säsong i NHL, ett snitt på 3,17 mål/match.  På hemmaplan har Edmonton Oilers släppt in 2,91 mål i genomsnitt denna säsongen i NHL.

Ser vi till antalet gjorda mål på bortaplan så har Detroit Red Wings 62 gjorda mål sammanlagt i de 22 bortamatcher man spelat. Detroit Red Wings har på de 22 bortamatcher man spelat i NHL släppt in 82 mål och har ett snitt på 3,73 insläppta mål per match.

På de 47 matcher Edmonton Oilers spelat i NHL denna säsong så har laget gjort totalt 136 mål, med ett snitt på 2,89 mål per match. Under den gångna säsongen har Edmonton Oilers ett facit med 148 insläppta mål på de 47 matcher som spelats i ligan. I snitt har Edmonton Oilers släppt in 3,15 mål per match.

Offensivt har Detroit Red Wings gjort 2,83 mål per match i NHL på de 48 matcher som spelats under säsongen. Ser vi till antalet insläppta mål under säsongen så kan vi konstatera att Detroit Red Wings släppt in 3,35 mål per spelad match i snitt i ligan, på de totalt 48 matcher som har spelats.