Enskede IK – AIK 21/8, odds, streaming, speltips

Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Enskede IK - AIK
Matchfakta och matchinfo

Så spelades Enskede IK – AIK den 21/8

Med avspark 18:30 så spelades matchen i Svenska Cupen mellan Enskede IK och AIK, den 21 augusti.

Poängfacit Enskede IK

För Enskede IK så har laget denna säsong i Svenska Cupen håvat in 0 poäng på de 0 matcherna som laget har spelat på hemmaplan. På hemmaplan har Enskede IK ett snitt på 0 poäng per match.

På bortaplan har Enskede IK tagit 0 poäng på 0 spelade matcher i event. Så laget har ett facit på 0,00 poäng per bortamatch.

Enskede IK har på 0 matcher tagit 0 poäng denna här säsongen i event. Per spelad match så har laget tagit 0,00 poäng i snitt.

Poängfacit AIK

AIK har i Svenska Cupen 0 spelade hemmamatcher 0 inspelade poäng. Detta innebär att AIK har ett hemmasnitt på 0 poäng per match.

På bortaplan har AIK i Svenska Cupen tagit 0 poäng på 0 matcher. Detta innebär att AIK har ett facit med 0,00 poäng per bortamatch.

På 0 matcher AIK har spelat i Svenska Cupen under säsong så har laget håvat in 0 poäng. Laget har därmed i snitt, per spelad match, tagit 0,00 poäng.

Poängstatistik för Enskede IK - AIK

Vi noterar ett kryss för båda lag efter matchen som slutade lika. Det innebär 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Enskede IK och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för AIK på de fem senast spelade matcherna för respektive lag.