Espanyol – Villarreal 17/1, odds, speltips, stream

Espanyol
vs
Villarreal
2019-01-17 20:30 Copa del Rey live stream:
Bästa matchoddsen
1 2.10
X 3.50
2 3.45
Vinstchans
Odds för Espanyol – Villarreal
Matchodds (1-X-2)
Spelbolag
1
X
2
Bonus
bet365
Bonuserbjudande Upp till 1000 kr i spelkrediter
Bethard
Bonuserbjudande 500 kr
ComeOn
Bonuserbjudande Sätt in 500 kr och få 1000 kr i extra bonus
ScandiBet
Bonuserbjudande
SpeedyBet
Bonuserbjudande
Unibet
Bonuserbjudande 500 kr eller 2000 kr

Oddsen uppdaterades 2019-01-17 10:23:37. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchstart 2019-01-17 20:30

Matchen mellan Espanyol - Villarreal spelas den 17 januari i Copa del Rey, med matchstart vid klockan 20:30.

Så följer du Espanyol - Villarreal live stream

 Bet365, Unibet sänder matchen Espanyol - Villarreal live stream.

Espanyol - Villarreal speltips

Missa inte de rekar vi tar fram på utvalda matcher. Det kostar inget att ta del av våra speltips på Espanyol-Villarreal eller någon annan match. Kika in under vår sida om speltips för att lägga ett bet på någon annan match än Espanyol-Villarreal.

Espanyol är favorit i mötet om vi jämför oddsen från spelbolagen och just nu hittar du det mest fördelaktiga oddset hos SpeedyBet till oddset 2.10. Tror du att Villarreal vinner matchen, trots att spelbolagen favoriserar Espanyol, så ger Unibet det högsta oddset till 3.45 gånger pengarna.

Oavgjort när Espanyol - Villarreal möttes senast

Det senaste mötet i Copa del Rey mellan Espanyol - Villarreal slutade med ett kryss med resultatet 2-2.

Maxa dina vinster med BetOmaten

Är du intresserad av att betta på denna match och även fler matcher så kan du med fördel använda vårt verktyg BetOmaten. Tryck på för att lägga till ett odds och för att kombinera odds från flera spelbolag.

Jämför oddsen på Espanyol - Villarreal

Om du vill betta på Espanyol - Villarreal så kan du jämföra oddsen nedan från spelbolagen för att hitta de bästa oddsen på olika speltyper som spelbolagen erbjuder.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i Copa del Rey

Espanyol har ett målsnitt på 1,00 gjorda mål per hemmamatch i Copa del Rey. På de 1 hemmamatcher som Espanyol spelat denna säsong så har man släppt in 0 mål totalt och per match blir det 0,00 mål i snitt.

Ser vi till antalet gjorda mål på bortaplan så har Villarreal 3 gjorda mål sammanlagt i de 1 bortamatcher man spelat. Villarreal har å sin sida ett bortafacit med 3 insläppta mål under säsongen i Copa del Rey.

Totalt har Espanyol producerat 4 mål i Copa del Rey under säsongen som har gått. På de 3 matcher laget spelat så har Espanyol ett snitt på 1,33 gjorda mål per match. Under den gångna säsongen har Espanyol ett facit med 4 insläppta mål på de 3 matcher som spelats i ligan. I snitt har Espanyol släppt in 1,33 mål per match.

Bortalaget Villarreal har under säsongen i Copa del Rey totalt gjort 13 mål i de 3 matcher som man har spelat. Det innebär att Villarreal har ett snitt på 4,33 gjorda mål i varje match. Under den gångna säsongen i ligan så har Villarreal släppt in totalt 5 mål. Detta innebär att Villarreal har ett målsnitt på 1,67 insläppta mål totalt under de 3 matcher som spelats under säsongen i Copa del Rey.