Jönköpings Södra – Sirius 20/9, odds, speltips, streaming

3 – 1 2017-09-20 19:00 Allsvenskan
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Jönköpings Södra – Sirius
Matchodds (1-X-2)
Spelbolag
1
X
2
Bonus
Bonuserbjudande 1000 kr i spelkrediter
Bonuserbjudande 1000 kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000 kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000 kr
Bonuserbjudande 500kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1250 kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 500kr

Oddsen uppdaterades 2017-09-20 10:24:14. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Speltips

På Stadsparksvallen tar Jönköping Södra emot Sirius i vad som för ett par omgångar sedan kunnat vara toppen mot botten men nu är mitten mot botten. Båda lagen har helt tappat formen, men främst Sirius som verkar sjunka som en sten genom tabellen. Jönköping har mycket kvar att spela för och har fem poäng upp till Kalmar på säker mark. I vårt speltips väljer vi att spela en etta och det gör vi av tre anledningar. Jönköping har större motivation, hemmaplan och Sirius har bedrövlig form. Vi spelar ettan hos Bethard till oddset 2,45 gånger insatsen.

Jönköping bör knipa kvalplatsen

Förra året var man en charmig nykomling som överraskade många lag. Slutligen landade man på en 11 placering och gjorde en med beröm godkänt säsong. I år har det varit svårare. Spelet har inte riktigt stämt om viktige Pawel Cibicki var tillbaka i Malmö efter utlåningen. Just nu ligger man på 14 plats, vilket innebär kval. Där bör man hamna då både Halmstad och Eskilstuna hittills gjort allt annat än rosat marknaden. Formen är inget vidare med sex matcher utan vinst, varav två oavgjorda.

Sirius har rasat och formen är usel

Länge var man allsvenskans stora överraskning. Man tog meriterande segrar mot bl.a. Djurgården och Norrköping. Vidare hade man ett tag häng på toppen och var Malmös utmanare. Men efter vinsten borta mot Halmstad 13:e Augusti så har man förlorat fyra raka matcher i ligan. I förra omgången åkte man dessutom på en riktig stjärnsmäll när man förlorade hemma mot Östersund med hela 0-5.

Speltips – Jönköping Södra vinner hemma

Sirius har riktigt dålig form och har inte vunnit i ligan på över en månad. Jönköping har inte heller rosat marknaden på senare tid men man behöver vinsten för att känna sig säkra på att inte åka ur allsvenskan direkt. I vårt speltips spelar vi på att hemmalaget vinner och vi spelar ettan hos Bethard till oddset 2,45.

Oddsen i speltipset hämtades 2017-09-19 22:54:47

Matchen är tippad av

Jönköpings Södra - Sirius odds och speltips skrivet av Andreas

Andreas

Matchfakta och matchinfo

Inför matchen mellan Jönköpings Södra och Sirius i Allsvenskan var Jönköpings Södra spelbolagens favorit att vinna om vi kikar på oddsen.

Jönköpings Södra vann det föregåendet mötet mot Sirius

Mötet mellan Jönköpings Södra och Sirius slutade till slut med en 3-1 seger till Jönköpings Södra.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i Allsvenskan