Athletic Eskilstuna – Jönköpings Södra 18/8, odds, speltips, stream

Bästa matchoddsen
1 1.83
X 3.75
2 5.10
Vinstchans
Odds för Athletic Eskilstuna – Jönköpings Södra
1-X-2 – Vinnare
Spelbolag
1
X
2
Bonus
bet365
Bonuserbjudande Upp till 1000 kr i spelkrediter
Bethard
Bonuserbjudande 500 kr fördelat på 10 bonusar
betway
Bonuserbjudande 100% bonus upp till 1000 kr
ComeOn
Bonuserbjudande 200% bonus upp till 1000kr
ScandiBet
Unibet
Bonuserbjudande 100% bonus upp till 2000 kr

Oddsen uppdaterades 2018-08-18 17:29:33. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchinfo Athletic Eskilstuna – Jönköpings Södra i 18 augusti

Athletic Eskilstuna och Jönköpings Södra möttes den 2018-08-18 med matchstart 18:00 i Superettan.

Athletic Eskilstuna utgick med seger mot Jönköpings Södra

 Athletic Eskilstuna vann till slutet mötet mot Jönköpings Södra med resultatet 1 – 0. Vinsten innebär att Athletic Eskilstuna plockar 3 nya poäng. Jönköpings Södra förlorade mötet, och går alltså från denna omgång av Superettan utan nya poäng.

Oddsen inför Athletic Eskilstuna – Jönköpings Södra

 På matchen i Superettan mellan Athletic Eskilstuna och Jönköpings Södra så höll spelbolagen Athletic Eskilstuna som favoriter och du kunde spela till det bästa oddset 1.83 hos betway. Att Athletic Eskilstuna skulle införliva förväntningarna och vinna matchen gav i snitt oddset 4,82 hos de 6 spelbolagen i listan ovan.

Spelbolaget ScandiBet gav det högsta oddset på Jönköpings Södra som vinnare, till oddset 5.10 gånger pengarna. Om vi jämför oddsen från de 6 spelbolagen i vår oddsjämförelse så gav ett spel i snitt 1,80 gånger pengarna på Jönköpings Södra som vinnare.

Det högsta spelet på ett kryss i mötet mellan Athletic Eskilstuna och Jönköpings Södra kunde du betta på hos bet365 till intressanta 3.75 gånger pengarna. Att Athletic Eskilstuna och Jönköpings Södra skulle kryssa matchen gav inför mötet i snitt oddset 3,43 hos de 6 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Poängfacit Athletic Eskilstuna

Athletic Eskilstuna har tagit 33 poäng så här långt i Superettan på 15 spelade matcher. På hemmaplan har Athletic Eskilstuna ett snitt på 2,20 poäng per match.

På bortaplan så har Athletic Eskilstuna under säsongen 21 insamlade poäng på de 15 matcher laget har spelat i event. Detta gör att Athletic Eskilstuna har ett bortafacit med 1,40 poäng per match.

På de 30 matcher Athletic Eskilstuna har spelat denna säsong i Superettan så har laget tagit 54 poäng. Per match har Athletic Eskilstuna ett snitt på 1,80 poäng.

Poängfacit Jönköpings Södra

Jönköpings Södra har denna säsongen i Superettan tagit 18 poäng på de 15 matcher laget spelat på hemmaplan. Detta innebär att Athletic Eskilstuna i snitt tar 1,20 poäng per match på hemmaplan.

Denna säsong i Superettan har Jönköpings Södra ett facit med 17 poäng på 15 spelade matcher på bortaplan. På bortaplan så har Jönköpings Södra därmed tagit 1,13 poäng per match under säsongen.

I Superettan har Jönköpings Södra under säsong tagit 35 poäng på 30 matcher laget har spelat. Jönköpings Södra har därmed denna säsong ett poängsnitt på 1,17 poäng per match.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i Superettan

Poängstatistik för Athletic Eskilstuna – Jönköpings Södra

1 vinster, 0 förluster och 4 oavgjorda matcher är resultaten från Athletic Eskilstuna fem senaste matcher efter vinsten mot Jönköpings Södra. Förlusten innebär att vi kan konstatera ett facit om 2 vinster, 1 förluster och 2 kryssade matcher för Jönköpings Södra på de fem senaste matcherna.

De nya poängen från mötet mot Jönköpings Södra innebär att Athletic Eskilstuna har plockat totalt 7 poäng av 15 möjliga i sina 5 senast spelade matcher. Jönköpings Södra får inte med sig några nya poäng efter förlusten, och har därmed spelat in 8 poäng av 15 möjliga på sina 5 senaste matcher.

Målstatistik för Athletic Eskilstuna och Jönköpings Södra

På de 15 spelade hemmamatcherna under denna säsongen har Athletic Eskilstuna gjort totalt 27 mål, ett snitt på 1,80 gjorda mål per match. Athletic Eskilstuna har totalt släppt in 7 mål på hemmaplan under säsongen som har gått i Superettan. På de 15 hemmamatcherna så har Athletic Eskilstuna därmed ett snitt på 0,47 insläppta mål per match.

Totalt har Athletic Eskilstuna producerat 40 mål i Superettan under säsongen som har gått. På de 30 matcher laget spelat så har Athletic Eskilstuna ett snitt på 1,33 gjorda mål per match. Athletic Eskilstuna har under säsongen släppt in totalt 16 mål i ligan på de 30 matcher som spelats.

På bortaplan har Jönköpings Södra denna säsong ett facit med 15 gjorda mål på 15 spelade matcher. Jönköpings Södra har å sin sida ett bortafacit med 19 insläppta mål under säsongen i Superettan.

Jönköpings Södra har ett facit denna säsongen i Superettan med 31 gjorda mål. På de 30 matcher som Jönköpings Södra har spelat så har man ett snitt på 1,03 producerade mål framåt per match. Under den gångna säsongen i ligan så har Jönköpings Södra släppt in totalt 38 mål. Detta innebär att Jönköpings Södra har ett målsnitt på 1,27 insläppta mål totalt under de 30 matcher som spelats under säsongen i Superettan.