Helsingborgs IF – Athletic Eskilstuna 22/9, odds, livestream, speltips

Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Helsingborgs IF – Athletic Eskilstuna
Matchfakta och matchinfo

Matchstart 2019-09-22 17:30

Helsingborgs IF möter Athletic Eskilstuna söndagen den 22/9 i Allsvenskan med matchstart klockan 17:30.

Helsingborgs IF – Athletic Eskilstuna speltips

 På de matcher vi tycker är extra intressanta tar vi fram odds tips som du kan betta på. Speltips som är framtagna av våra skribenter så att du kan maximera dina vinster när du exempelvis bettar på vårt Helsingborgs IF – Athletic Eskilstuna speltips. Kika in på vår sida om speltips för att betta på fler matcher än Helsingborgs IF – Athletic Eskilstuna.

Föregående mötet mellan Helsingborgs IF – Athletic Eskilstuna blev oavgjord

Lördagen den 18 maj spelades det senaste mötet mellan Helsingborgs IF – Athletic Eskilstuna i Allsvenskan, tidigare under denna säsongen, och det mötet slutade oavgjort 1 – 1.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i Allsvenskan

Målstatistik för Helsingborgs IF och Athletic Eskilstuna

På de 7 spelade hemmamatcherna under denna säsongen har Helsingborgs IF gjort totalt 9 mål, ett snitt på 1,29 gjorda mål per match. Helsingborgs IF har totalt släppt in 9 mål på hemmaplan under säsongen som har gått i Allsvenskan. På de 7 hemmamatcherna så har Helsingborgs IF därmed ett snitt på 1,29 insläppta mål per match.

Under denna säsongen i Allsvenskan har Helsingborgs IF gjort totalt 12 mål på 12 matcher man spelat, vilket ger ett målsnitt på 1,00 mål per match. Helsingborgs IF har denna säsongen släppt in totalt 19 mål i ligan. Det innebär att på de 12 matcher som spelats så har Helsingborgs IF 1,58 insläppta mål per match.

Athletic Eskilstuna har ett snitt på 0,67 gjorda bortamål i Allsvenskan på de 6 bortamatcher man spelat under säsongen. På bortaplan har Athletic Eskilstuna i genomsnitt släppt in 2,83 mål på de 6 bortamatcher man spelat.

Athletic Eskilstuna har ett facit denna säsongen i Allsvenskan med 9 gjorda mål. På de 12 matcher som Athletic Eskilstuna har spelat så har man ett snitt på 0,75 producerade mål framåt per match. Ser vi till antalet insläppta mål under säsongen så kan vi konstatera att Athletic Eskilstuna släppt in 1,92 mål per spelad match i snitt i ligan, på de totalt 12 matcher som har spelats.