Jönköpings Södra – GAIS 6/10, odds, speltips, streaming

Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Jönköpings Södra – GAIS
Matchfakta och matchinfo

Matchfakta Jönköpings Södra – GAIS i 6/10

GAIS gästar Jönköpings Södra i Superettan med avspark 19:00 den 6/10.

Speltips Jönköpings Södra – GAIS

 Missa inte de odds tips vi tar fram på utvalda matcher. De rekar våra skribenter plockar fram är till för att våra besökare ska få ut så mycket som möjligt när de ska satsar på ex vårt speltips på Jönköpings Södra – GAIS eller annan match. I menyn hittar du speltips på fler matcher förutom Jönköpings Södra – GAIS, rekar som vi publicerar dagligen.

GAIS vann senast över Jönköpings Södra

I Superettan möttes Jönköpings Södra och GAIS tidigare under säsongen, den 5/5, och då var det GAIS som utgick med seger med resultatet 1 mål mot 0.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i Superettan

Målstatistik för Jönköpings Södra och GAIS

På hemmaplan har Jönköpings Södra gjort 11 mål i Superettan, vilket innebär att Jönköpings Södra har ett snitt på 1,57 gjorda mål per match. Under säsongen som har gått har Jönköpings Södra släppt in totalt 3 mål på 7 matcher som laget spelat på hemmaplan i Superettan, det innebär att Jönköpings Södra släppt in 0,43 mål per match i snitt.

På de 14 matcher Jönköpings Södra spelat i Superettan denna säsong så har laget gjort totalt 23 mål, med ett snitt på 1,64 mål per match. Jönköpings Södra har denna säsongen släppt in totalt 11 mål i ligan. Det innebär att på de 14 matcher som spelats så har Jönköpings Södra 0,79 insläppta mål per match.

Ser vi till antalet gjorda mål på bortaplan så har GAIS 7 gjorda mål sammanlagt i de 7 bortamatcher man spelat. GAIS har på bortaplan släppt in 9 mål i Superettan. På de 7 bortamatcher som GAIS spelat så har man ett genomsnitt på 1,29 insläppta mål.

Bortalaget GAIS har under säsongen i Superettan totalt gjort 10 mål i de 13 matcher som man har spelat. Det innebär att GAIS har ett snitt på 0,77 gjorda mål i varje match. GAIS har totalt spelat 13 matcher under säsongen och på dessa 13 matcher har man släppt in 18 mål, ett snitt på 1,38 insläppta mål per spelad match.