Kroatien – Serbien 12/1, odds, speltips, livestream

Kroatien
vs
Serbien
32 – 22 2018-01-12 20:30 Handbolls-EM
Serbien
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Kroatien – Serbien
Matchodds (1-X-2)
Spelbolag
1
X
2
Bonus
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000 kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000 kr
Bonuserbjudande 500kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1250 kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 500kr
Bonuserbjudande 1000kr

Oddsen uppdaterades 2018-01-12 15:43:05. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Speltips

Handbolls-EM startar med en riktigt het toppmatch! Hemmanationen Kroatien möter grannlandet och tillika rivalen Serbien. Detta är det 13 EM som arrangeras. Förra turneringen gick av stapeln i Polen och vanns av Tyskland. Kroaterna har revansch att utkräva då man spelade hem en bronspeng vid er tillfället och nu hoppas man på att ta hem guldet på hemmaplan. Serbien gjorde ett riktigt dåligt mästerskap senast då man slutade näst sist av alla kvalificerade lag, en 15:e plats. I denna premiärmatch för lagen så är Kroatien storfavorit och vi kan inte annat att hålla med. Kroaterna är ett mycket bra handbollslag. I vårt speltips spelar vi på att de ska vinna. Vi spelar ettan hos Unibet till oddset 1,14.

Kroaterna är en av favoriterna till slutsegern

Kroatien har en fin handbollstradition och går ofta långt i mästerskapen. I detta mästerskap på hemmaplan så är man andraseedade efter Frankrike. Nu är mästerskapsformen oklart då man som värdnation inte behövt kvala in utan är direktkvalificerade. Detta är dock en riktigt handbollsnation där man slutat i topp sex av samtliga mästerskap sedan 2002 och också vunnit både VM och OS. Man har dock aldrig segrat i ett EM och det hoppas man kunna ändra på nu när man spelar på hemmaplan. Truppen är spännande och består av idel toppspelare. Till mästerskapet välkomnar man tillbaka storstjärnan Domagoj Duvnjak, som varit borta under 8 månader med en knäskada. Hans förmåga att hitta formen kan bli avgörande för lagets guldchanser. Man har också ett bra försvar och en mycket fin målvakt i Ivan Persic. Men störst av dem alla är må hända tränaren Lino Cervar som vunnit sex mästerskapsmedaljer under åtta år.

Serbien bygger nytt för framtiden

Återvändande coachen Jovica Cvetkovic hoppas på att denna turneringen blir startskottet för en era mer framgångar för Serbisk handboll. Man vann ett silver på hemmaplan i EM 2012 och det är också höjdpunkten för nationen under de senaste tio åren, som varit lite av en bergodalbana. Efter ett misslyckat kval till EM 2008 så åkte man ut i gruppspelet 2010, 2014 och 2016. Man har också misslyckats att kvala in till de senaste VM-turneringarna 2015 och 2017. Nu skall man försöka få ihop ett lag av etablerade spelare och nya talanger för ett avstamp mot framtida turneringar.

Speltips – etablerade Kroatien vinner derbyt

Kroatien har som sagt ett riktigt bra lag med toppspelare på samtliga positioner och mot det räcker inte Serbiens relativt nya lag till. Även om det är premiär och ett hett möte så håller kroaterna nerverna i styr och vinner. I vårt speltips spelar vi på att hemmalaget vinner. Vi spelar ettan hos Unibet till oddset 1,14.

Oddsen i speltipset hämtades 2018-01-11 00:54:29

Matchen är tippad av

Kroatien - Serbien odds och speltips skrivet av Andreas

Andreas

Matchfakta och matchinfo

Kikade vi på oddsen inför mötet i Handbolls-EM mellan Kroatien och Serbien så var Kroatien oddsfavorit att vinna matchen. Spelbolaget Unibet gav då det högsta oddset till 1.17 gånger pengarna på Kroatien som vinnare.

Kroatien utgick med seger i det senaste mötet mot Serbien

Mötet mellan Kroatien och Serbien slutade med en 32-22 seger till Kroatien.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i Handbolls-EM