New York Islanders – Tampa Bay Lightning 2/2, odds, speltips, streaming

New York Islanders
vs
Tampa Bay Lightning
2019-02-02 01:00 NHL
Bästa matchoddsen
1 1.20
X 7.00
2 9.00
Vinstchans
Odds för New York Islanders – Tampa Bay Lightning
Matchodds (1-X-2)
Spelbolag
1
X
2
Bonus
betway
Bonuserbjudande 100% bonus upp till 1000 kr

Oddsen uppdaterades 2019-01-14 01:26:07. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchstart 2019-02-02 01:00

Tampa Bay Lightning gästar New York Islanders lördagen den 2/2 med nedsläpp klockan 01:00.

New York Islanders - Tampa Bay Lightning speltips

 På utvalda matcher har vi skrivit speltips som du kan ta del av. Det bästa av allt är att det är helt kostnadsfritt att ta av våra speltips på New York Islanders-Tampa Bay Lightning, eller andra matcher, och du väljer helt själv om du ska lägga ett spel eller inte. Vi publicerar dagligen speltips om du är ute efter att satsa på på andra möten än New York Islanders-Tampa Bay Lightning.

New York Islanders är favorit om vi kikar på oddsen och spelbolaget betway ger just nu det bästa oddset till 1.20 gånger pengarna. Tror du att Tampa Bay Lightning vinner matchen, trots att spelbolagen favoriserar New York Islanders, så ger betway det högsta oddset till 9.00 gånger pengarna.

New York Islanders vann med 5-1 senast mot Tampa Bay Lightning

New York Islanders och Tampa Bay Lightning möttes tidigare under säsongen i NHL och det mötet slutade med en seger till New York Islanders med 5 mål mot 1.

Spela på de bästa oddsen med BetOmaten

Förbättra dina chanser att vinna så mycket som möjligt genom att använda vårt verktyg BetOmaten, för att kombinera odds från flera spelbolag. För att lägga in ett spel i BetOmaten så trycker du på .

Jämför oddsen på New York Islanders - Tampa Bay Lightning

Vi listar de bästa oddsen på New York Islanders - Tampa Bay Lightning nedan så att du själv kan jämföra vilket spelbolag du bör välja för att vinna så mycket som möjligt på de pengar du satsar.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i NHL

På de 22 spelade hemmamatcherna under denna säsongen har New York Islanders gjort totalt 68 mål, ett snitt på 3,09 gjorda mål per match. På hemmaplan har New York Islanders släppt in 2,59 mål i genomsnitt denna säsongen i NHL.

Under säsongen i NHL har Tampa Bay Lightning gjort 90 mål på de 24 bortamatcher man spelat. Tampa Bay Lightning har på de 24 bortamatcher man spelat i NHL släppt in 74 mål och har ett snitt på 3,08 insläppta mål per match.

Totalt har New York Islanders producerat 136 mål i NHL under säsongen som har gått. På de 45 matcher laget spelat så har New York Islanders ett snitt på 3,02 gjorda mål per match. New York Islanders har under säsongen släppt in totalt 118 mål i ligan på de 45 matcher som spelats.

Tampa Bay Lightning har ett facit denna säsongen i NHL med 191 gjorda mål. På de 47 matcher som Tampa Bay Lightning har spelat så har man ett snitt på 4,06 producerade mål framåt per match. Ser vi till antalet insläppta mål under säsongen så kan vi konstatera att Tampa Bay Lightning släppt in 2,83 mål per spelad match i snitt i ligan, på de totalt 47 matcher som har spelats.