New York Rangers – Carolina Hurricanes 9/2, odds, speltips, streaming

New York Rangers
vs
Carolina Hurricanes
2019-02-09 01:00 NHL
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för New York Rangers – Carolina Hurricanes
Matchfakta och matchinfo

Matchstart 2019-02-09 01:00

Carolina Hurricanes gästar New York Rangers lördagen den 9/2 med matchstart klockan 01:00.

Speltips New York Rangers – Carolina Hurricanes

 På vissa matcher plockar vi fram bettingtips som är fria att använda. Speltips som är framtagna av våra skribenter så att du kan maximera dina vinster när du exempelvis spelar på vårt New York Rangers-Carolina Hurricanes speltips. Speltips på andra matcher än New York Rangers-Carolina Hurricanes hittar du i menyn under ”speltips”.

är favorit om vi kikar på oddsen och spelbolaget ger just nu det bästa oddset till gånger pengarna. Tror du ändå att utgår med seger i detta möte, även fast spelbolagens oddssättare säger annorlunda, så betta då hos spelbolaget som ger dig det mest fördelaktiga oddset gånger din insats.

Carolina Hurricanes fick se sig besegrade av New York Rangers i det senaste mötet

Den 16/1 spelades det senaste mötet mellan New York Rangers och Carolina Hurricanes i NHL, under denna säsongen, och då var det New York Rangers som vann matchen med 6 mål mot 2.

Maxa dina vinster med BetOmaten

Är du intresserad av att betta på denna match och även fler matcher så kan du med fördel använda vårt verktyg BetOmaten. Tryck på för att lägga till ett odds och för att kombinera odds från flera spelbolag.

Jämför oddsen nedan

Vi listar de bästa oddsen på New York Rangers – Carolina Hurricanes nedan så att du själv kan jämföra vilket spelbolag du bör välja för att vinna så mycket som möjligt på de pengar du satsar.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i NHL

Räknar vi antalet gjorda mål per hemmamatch i NHL så har New York Rangers ett genomsnitt på 3,09 per match på 23 hemmamatcher som laget spelat. I NHL har New York Rangers släppt in 63 mål på hemmaplan denna säsongen.

Ser vi till antalet gjorda mål på bortaplan så har Carolina Hurricanes 52 gjorda mål sammanlagt i de 22 bortamatcher man spelat. Bortalaget Carolina Hurricanes har i genomsnitt släppt in 3,18 mål per bortamatch i NHL.

Totalt har New York Rangers producerat 132 mål i NHL under säsongen som har gått. På de 46 matcher laget spelat så har New York Rangers ett snitt på 2,87 gjorda mål per match. New York Rangers har denna säsongen släppt in totalt 159 mål i ligan. Det innebär att på de 46 matcher som spelats så har New York Rangers 3,46 insläppta mål per match.

Carolina Hurricanes har ett facit denna säsongen i NHL med 125 gjorda mål. På de 46 matcher som Carolina Hurricanes har spelat så har man ett snitt på 2,72 producerade mål framåt per match. Carolina Hurricanes har totalt spelat 46 matcher under säsongen och på dessa 46 matcher har man släppt in 136 mål, ett snitt på 2,96 insläppta mål per spelad match.