Ryssland – Nya Zeeland 17/6, odds, speltips, stream

Ryssland
vs
Nya Zeeland
2 – 0 2017-06-17 18:00 Confederations Cup
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Ryssland – Nya Zeeland
Matchodds (1-X-2)
Spelbolag
1
X
2
Bonus
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000 kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000 kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000 kr
Bonuserbjudande 500kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1250 kr
Bonuserbjudande 100kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 500kr eller 1000 kr

Oddsen uppdaterades 2017-06-17 14:57:15. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Speltips

Ryssland - Nya Zeeland speltips

Fifa Confederations Cup 2017 avgörs i år i Ryssland i och med att det är ryssarna som är värdlandet nästa år. Man kan även kalla det för ett för VM och det är en härlig salig blandning på lag som är med. Det är bland annat Tyskland som regerande mästare och sen mästarna i de olika kontinenterna och så då värdlandet Ryssland såklart. Grupp A består förutom Ryssland och Nya Zeeland av Portugal och Mexico. Ryssland hade ett riktigt bra landslag för några år sedan men har på senare tid haft det ganska svårt att kunna prestera på en hög nivå. Att det finns spelare i det stora landet det är det inget snack om, men de där storstjärnorna lyser lite med sin frånvaro. Brasilien är de regerande mästarna i Confederations Cup och man har vunnit inte mindre än de tre senaste turneringarna. Nån fjärde raka blir det dock inte då brassarna inte är med denna gången.

Ryssarna ska vara klara favoriter här, då Nya Zeeland inte håller någon vidare klass. Ryssland har spelat några träningsmatcher den senaste tiden. Först mötte man Ungern och man vann ganska komfortabelt med 3-0 och nu senast så mötte man Chile och då spelade man ovavgjort 1-1. I truppen hittar man fortfarande gamla rävar som målvakten Igor Akinfeev men även vänsterfotad Yurij Zhirkov. Vi är lite inne på att detta är en liten svaghet, då dessa två har sitt bäst före datum bakom sig.

Nya Zeeland har vi inte så mycket info om. Man har varit med i Confederations Cup tre gånger tidigare tack vare att man brukar vara med och slåss om att vinna Oceaninska mästerskapet.

Detta ska väl bara hemmalaget Ryssland vinna. Ja vi har svårt att se att Nya Zeeland ska kunna stå emot här och vi spelar därför 1:an till 1,33 gånger pengarna hos SuperLenny.

Oddsen i speltipset hämtades 2017-06-16 17:35:12

Matchen är tippad av

Ryssland - Nya Zeeland odds och speltips skrivet av Douglas Flink

Douglas Flink

Matchfakta och matchinfo

Inför mötet mellan Ryssland - Nya Zeeland i Confederations Cup så talade spelbolagens odds för en seger till Ryssland och Unibet gav då det bästa oddset till 1.30 gånger pengarna.

Ryssland vann det föregåendet mötet mot Nya Zeeland

Det blev till slut Ryssland som gick segrande ur mötet mot Nya Zeeland med siffrorna 2-0.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i Confederations Cup