Nya Zeeland – Portugal 24/6, odds, speltips, live stream

Nya Zeeland
vs
Portugal
0 – 4 2017-06-24 18:00 Confederations Cup
Vinstchans
Odds för Nya Zeeland – Portugal
Matchodds (1-X-2)
Spelbolag
1
X
2
Bonus
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000 kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000 kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000 kr
Bonuserbjudande 500kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1250 kr
Bonuserbjudande 100kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 500kr eller 1000 kr

Oddsen uppdaterades 2017-06-24 14:24:35. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Speltips

Nya Zeeland förlorade mot värdnationen Ryssland i sin första match och trots ledning mot Mexiko så slutade det med förlust i andra omgången med. För Portugals del började det med kryss mot Mexiko, men i förra matchen blev det seger mot Ryssland. När gruppen ska avgöras har vi ett speltips på under 3,5 mål till 1,78 gånger pengarna hos Unibet.

Noll inspelade poäng för Nya Zeeland

Att Nya Zeeland skulle hamna i gruppens botten var ingen jätteförvåning. På de två inledande omgångarna har det blivit två förluster och därmed noll poäng. Första matchen mot Ryssland slutade 2-0 till värdnationens fördel. I andra matchen när Mexiko stod för motståndet gav Leedsanfallaren Chris Wood Nya Zeeland ledningen i första halvlek, men under andra kom Mexiko tillbaka och gjorde två till slutresultatet 2-1. Det är helt kört vad gäller avancemang, men fortfarande finns chansen att knäppa till Ryssland och ta tredjeplatsen. Det gäller dock att vinna, samtidigt som Ryssland förlorar och släpper in lite mål. I vårt speltips har vi dock svårt att se hur Nya Zeeland skulle lyckas ta tre poäng mot de regerande Europamästarna.

Portugal har haft det svårare än förväntat

På förhand kändes Portugal som en given etta i gruppen, men mot Mexiko i första rundan slutade matchen 2-2 och med en pinne. Quaresma gav portugiserna ledningen, men Chicarito kvitterade kort därpå. När Soares gjorde 2-1 för Portugal i 86:e minuten kändes saken klar, men när domaren blåste av matchen hade Mexiko ånyo hunnit kvittera efter att Moreno satt 2-2 i 90:e. Mot Ryssland var det ett tidigt mål av Cristiano Ronaldo som blev matchens enda. Tre poäng innebar fyra totalt och en andraplats i gruppen då Mexiko har samma poäng och samma målskillnad, men fler gjorda mål. Portugal behöver minst en poäng för att vara helt säkra på att gå vidare eftersom Ryssland kan kryssa mot Mexiko och gå förbi på målskillnad.

Varken Portugal eller Nya Zeeland öser in mål

Nya Zeeland har bara mäktat med ett mål framåt på de två matcherna hittills, och vi tror att de får svårt att göra några fler. De är dock hyfsade defensivt och trots stora brister spelmässigt jämfört med flera av de andra lagen så kan de freda sig ganska väl. Samtidigt har Portugal inte varit superba så här långt. Två mål mot Mexiko och ett mot Ryssland är ganska snålt, och vi tror inte att det blir någon total urladdning i den avslutande gruppomgången.

Speltips – Portugal slår Nya Zeeland, men det blir under 3,5 mål

Hos Unibet får vi 1,78 gånger pengarna på under 3,5 mål, och vi känner att det kan vara ett speltips värt att fundera över. Inget av lagen gör jättemycket mål, och Nya Zeelands uppoffrande defensiva spel gör att det kan bli fråga om en målsnål match. Vi slår till på att det blir max tre mål i matchen.

Oddsen i speltipset hämtades 2017-06-23 08:31:34

Matchen är tippad av

Nya Zeeland - Portugal odds och speltips skrivet av Tobias Ljungkvist

Tobias Ljungkvist

Matchfakta och matchinfo

Kikade vi på oddsen inför mötet i Confederations Cup mellan Nya Zeeland och Portugal så var Portugal oddsfavorit att vinna matchen. Spelbolaget bwin gav då det högsta oddset till 1.13 gånger pengarna på Portugal som vinnare.

Portugal utgick med seger i det senaste mötet mot Nya Zeeland

Portugal vann matchen mot Nya Zeeland med resultatet 4-0.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i Confederations Cup