Portugal – Mexiko 2/7, odds, speltips, streaming

Portugal
vs
Mexiko
2 – 1 2017-07-02 19:00 Confederations Cup
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Portugal – Mexiko
Matchodds (1-X-2)
Spelbolag
1
X
2
Bonus
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000 kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000 kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000 kr
Bonuserbjudande 500kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1250 kr
Bonuserbjudande 100kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 500kr eller 1000 kr

Oddsen uppdaterades 2017-07-02 11:52:13. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Speltips

Så Tyskland möter Chile i finalen medans Mexico möter Portugal i matchen om tredjepris när Confederations Cup skall avgöras på söndag. Först möts Portugal och Mexico i rond två under turneringen. I första matchen slutade det 2-2, där Mexico kvitterar i 90:e minuten. Båda lagen kommer till matchen med bra form, det kommer avgöras av vem som lyckas skaka av sig besvikelsen efter missad final bäst som vinner. Dessutom släppte Mexico iväg Tyskland lite för mycket för att kunna gå in i denna matchen med ett stort självförtroende. Vi tror att Portugal vinner denna match. Man har haft några extra dagar att hämta sig samt åkte ut i en straffläggning som alltid är mer av ett lotteri. Speltipset går alltså till Portugal. Vi spelar Unibet till oddset 2,25.

Portugal står att känna igen

Efter Portugals oväntade vinst i EM senast så tänkte i alla fall jag att nu har de äntligen lärt sig. De spelade efter sin förmåga och kryddade det med världsstjärnan Cristiano Ronaldo. På det sättet så gav de sig chansen att vinna de stora turneringarna. Istället för att charma omgivningen med fin fotboll och en naiv inställning som ofta tog dem till kvart- eller semifinal så var de mer cyniska och taktiska och vann. I semifinalen mot Chile försökte man förvisso med samma recept. Det var inte förrän i straffläggningen som naiviteten och samma gamla vanliga oförmåga att vinna gjorde sig påmind. Man bränner alltså tre straffar i rad och spelar därmed match om tredjedels istället för final. Annars har turneringen gått som man planerat och man är obesegrade under ordinarie tid. Nämnde Ronaldo har gjort två mål på tre matcher och allt har varit frid och fröjd. Men, när det verkligen gäller så faller man in i samma mönster som tidigare och viker ner sig.

Mexico åker ur och möter Portugal igen

Tyskland gjorde processen kort med Mexico i semifinal 2 i Confederations Cup och vinner enkelt med 4 mål mot 1. Efter åtta minuter ledde tyskarna med 2-0 och när man gjorde tredje målet i 59:e minuten så var matchen helt avgjord. Det var en paradoxal match så till vida att det var Mexico som ägde bollinnehavet och de hade också fler skott mot mål och på mål. Tyskarna spelade fult och hade många avblåsningar för regelbrott samt flest skott i mål. Nu stöter alltså Mexico återigen på Portugal. Man spelade i samma grupp.

Speltips – Portugal har marginalerna på sin sida

Portugiserna vinner en tät match och tar medalj i sitt andra raka mästerskap. Man har vilat ett par dagar extra och den detaljen fäller avgörandet. Dessutom är Mexico skärrade efter storförlusten senast. Speltipset går alltså till Portugal och vi spelar hos Unibet till oddset 2,25 gånger pengarna.

Oddsen i speltipset hämtades 2017-06-30 10:55:56

Matchen är tippad av

Portugal - Mexiko odds och speltips skrivet av Andreas

Andreas

Matchfakta och matchinfo

Inför mötet mellan Portugal - Mexiko i Confederations Cup så talade spelbolagens odds för en seger till Portugal och Bethard gav då det bästa oddset till 2.35 gånger pengarna.

Portugal vann det föregåendet mötet mot Mexiko

Det blev till slut Portugal som gick segrande ur mötet mot Mexiko med siffrorna 2-1.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i Confederations Cup