Sevilla – Athletic Bilbao 19/5, odds, stream, speltips

Sevilla
vs
Athletic Bilbao
2019-05-19 19:30 La Liga
Bästa matchoddsen
1 2.15
X 2.50
2 4.20
Vinstchans
Odds för Sevilla – Athletic Bilbao
Matchodds (1-X-2)
Spelbolag
1
X
2
Bonus
betway
Bonuserbjudande 1000 kr

Oddsen uppdaterades 2019-01-16 21:21:40. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchstart 2019-05-19 19:30

Sevilla möter Athletic Bilbao med start 19:30 den 19/5 i La Liga.

Speltips Sevilla - Athletic Bilbao

 På utvalda matcher har vi skrivit speltips som du kan ta del av. Speltips som är framtagna av våra skribenter så att du kan maximera dina vinster när du exempelvis bettar på vårt Sevilla-Athletic Bilbao speltips. Kika in under vår sida om speltips för att spela på någon annan match än Sevilla-Athletic Bilbao.

Är du intresserad av att betta på mötet mellan Sevilla och Athletic Bilbao så gör du det med fördel hos spelbolaget betway som ger det högsta oddset på favoriten Sevilla till det trevliga oddset 2.15 gånger pengarna. Tror du ändå att Athletic Bilbao utgår med seger i detta möte, även fast spelbolagens oddssättare säger annorlunda, så betta då hos spelbolaget betway som ger dig det mest fördelaktiga oddset 4.20 gånger din insats.

Athletic Bilbao vann med 2-0 senast mot Sevilla

Sevilla och Athletic Bilbao möttes tidigare under säsongen i La Liga och det mötet slutade med en seger till Athletic Bilbao med 2 mål mot 0.

Spela på de bästa oddsen med BetOmaten

Förbättra dina chanser att vinna så mycket som möjligt genom att använda vårt verktyg BetOmaten, för att kombinera odds från flera spelbolag. För att lägga in ett spel i BetOmaten så trycker du på .

Jämför oddsen nedan

Vi hämtar in odds från alla de stora spelbolagen och jämför oddsen i listan nedan för olika bettyper.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i La Liga

Sevilla har gjort 13 mål totalt hemma denna säsong i La Liga, ett snitt på 1,44 mål/match.  I La Liga har Sevilla släppt in 6 mål på hemmaplan denna säsongen.

Ser vi till antalet gjorda mål på bortaplan så har Athletic Bilbao 9 gjorda mål sammanlagt i de 9 bortamatcher man spelat. Athletic Bilbao har på bortaplan släppt in 13 mål i La Liga. På de 9 bortamatcher som Athletic Bilbao spelat så har man ett genomsnitt på 1,44 insläppta mål.

Under denna säsongen i La Liga har Sevilla gjort totalt 31 mål på 19 matcher man spelat, vilket ger ett målsnitt på 1,63 mål per match. Sevilla har denna säsongen släppt in totalt 20 mål i ligan. Det innebär att på de 19 matcher som spelats så har Sevilla 1,05 insläppta mål per match.

Per match har Athletic Bilbao i snitt producerat 1,05 mål framåt på de 19 matcher som spelats i La Liga. Ser vi till antalet insläppta mål under säsongen så kan vi konstatera att Athletic Bilbao släppt in 1,32 mål per spelad match i snitt i ligan, på de totalt 19 matcher som har spelats.