Sirius – Dalkurd FF 17/8, odds, livestream, speltips

Sirius
vs
Dalkurd FF
2 – 3 2018-08-17 20:00 Allsvenskan
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Sirius – Dalkurd FF
Matchodds (1-X-2)
Spelbolag
1
X
2
Bonus
Bonuserbjudande 1000 kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000 kr i spelkrediter
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 500kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 100kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 500kr eller 1000 kr
Bonuserbjudande 1000kr

Oddsen uppdaterades 2018-08-17 18:50:20. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Speltips

Hemmalaget Sirius har vunnit fyra raka matcher och verkar kunna skapa lite luft - med betoning på lite - mellan sig själva och det hotande kvalstrecket. För Dalkurd är det istället tvärt om, fyra raka förluster och en oundviklig sistaplats. Vi tror inte att gästerna lyckas greppa halmstrået utan väljer att spela 1:an. Hos LeoVegas ger den oss 1,88 gånger pengarna.

Vinden har vänt

Det har visserligen bara blivit en seger och totalt fem poäng på hemmaplan för Sirius i år. De har bara fem vinster på hela säsongen. Men fyra av dem har kommit i de fyra senaste allsvenska omgångarna, och Sirius är ett lag som går riktigt bra just nu. Det började på Kronprinsessans födelsedag med seger mot Brommapojkarna, och sedan har det rullat på. Två vinster mot IFK Göteborg och en mot Dalkurd ger en fingervisning om hur den här matchen kommer att gå. Vi tror på Johan Sandahl, som tillträdde som tränare under sommaren, och hans lag. Trots skador på en handfull spelare och en dopingdom mot amerikanen Wicks så har de hittat en stabil grund att stå på. På bortaplan mot IFK Göteborg senast såg det tungt ut, men de visade moral och från att ha legat under med 2-0 så reducerade Ogbu och Haglund samt Lundholm gjorde ett varsitt under de sista tio minuterna. Tre behövliga poäng till Sirius, som vi tror tar tre nya på hemmaplan.

Etta i tabellen - från slutet

Ja, Dalkurd har inte haft någon rolig säsong. De ligger sist i Allsvenskan och har bara spelat in nio poäng på 17 omgångar. Bara en enda pinne har de lyckats jobba till sig i bortaspelet. Dalkurd har sju poäng upp till 13:e plats och säker mark, och dit kommer de ha svårt att ta sig. Matchen mot Sirius är viktig. I omgången efter ska de ta sig an topplaget Hammarby, och om avståndet uppåt hinner bli än större så är det nog dessvärre kört för dem. Med fyra raka förluster så finns det dock inte mycket som talar för några Dalkurd-poäng mot Sirius. De förlorade med 0-1 mot Malmö FF i den senaste omgången, men dessförinnan hade de gjort mål i åtta raka matcher. Det hjälper ändå inte nämnvärt när de släpper in så pass mycket mål som de gör. Med 35 insläppta är de tredje sämst i Allsvenskan. De har dock bättre målskillnad än motståndarna i Sirius. Stefan van der Lei har brutit fingret, men är den enda spelaren som saknas. Vi har svårt att se Dalkurd ta några poäng i den här matchen.

Speltips - Sirius tar femte raka

Med vind i seglen ska Sirius ta emot Dalkurd. Hemmalaget har fyra raka vinster och har visat att de trots allt har en hel del fotboll i sig. Dalkurd kämpar febrilt utan att komma någonvart. Vårt speltips är en 1:a. Vi tror på seger för Sirius och spelar till oddset 1,88 hos LeoVegas.

Oddsen i speltipset hämtades 2018-08-14 17:48:24

Matchen är tippad av

Sirius - Dalkurd FF odds och speltips skrivet av Tobias Ljungkvist

Tobias Ljungkvist

Matchfakta och matchinfo

På matchen i Allsvenskan mellan Sirius och Dalkurd FF så höll spelbolagen Sirius som favoriter och du kunde spela till det bästa oddset 1.95 hos William Hill.

Dalkurd FF vann det föregåendet mötet mot Sirius

Dalkurd FF utgick till slut med seger med 3 mål mot 2.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i Allsvenskan