Ungern – Sverige 15/11, odds, stream, speltips

Bästa matchoddsen
1 2.80
X 3.25
2 2.80
Vinstchans
Odds för Ungern - Sverige
1-X-2 - Vinnare
Spelbolag
1
X
2
Bonus
888sport
Bonuserbjudande 100% upp till 100 kronor
bet365
Bonuserbjudande Upp till 1250 kr i spelkrediter
Betfair
Bonuserbjudande 100 kr i gratisspel
Betsafe
Bonuserbjudande 100% i bonus upp till 100 kr
Betsson
Bonuserbjudande 100% bonus upp till 100 kr
LeoVegas
Bonuserbjudande 100 kr i gratisspel
NordicBet
Bonuserbjudande 100 kr i gratisspel
Paf
Bonuserbjudande 99 free spins
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2017-08-20 02:11:18. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Speltips

Ungern - Sverige speltips

Sverige stod för en stabil insats mot Frankrike senaste i VM-kvalet. Även om det endast blev en hedersam förlust så är det ett klart fall framåt för detta landslag som har många ny och hungriga spelare.

Bortamatch mot Ungern är dock en helt annan sak än en bortamtch mot ett storlag som Frankrike. Sverige lät Frankrike hålla i bollen och före spelet för att sedan bryta högt upp i banan och skapa lägen. Mot Ungern kommer Sverige sannolikt att få bygga ett eget spel och det ska bli intressant att se hur detta lag tar tar sig an den uppgiften.

Sverige är givetvis ett bättre lag än Ungern på pappret och med den bra känslan som Sverige kan ta med sig från Frankrike matchen så tror vi på en ny svensk seger. Dessutom så har Ungern spelat match bara två dagar tidigare, då man vann mot Andorra hemma, och lär rotera en del i elvan.

Ett spel just nu hos Unibet ger generösa 2,72 på en svensk seger och det tackar vi för och det blir vårt Ungern - Sverige speltips.

Matchen är tippad av

Ungern - Sverige odds och speltips skrivet av Jonas

Jonas

Matchfakta och matchinfo

Matchinfo Ungern – Sverige i 15 november

Matchen spelades i Träningslandskamp mellan Ungern och Sverige. Mötets matchstart var 20:00 den 15 november.

De bästa & högsta oddsen inför Ungern - Sverige

Kikade vi på oddsen inför mötet i Träningslandskamp mellan Ungern och Sverige så var Ungern oddsfavorit att vinna matchen. Spelbolaget gav då det högsta oddset till gånger pengarna på Ungern som vinnare. Att Ungern skulle införliva förväntningarna och vinna matchen gav i snitt oddset 2,73 hos de 11 spelbolagen i listan ovan.

Ett spel på Ungern, som var nederlagstippade hos spelbolagen, kunde du spela till 2.80 gånger pengarna hos bet365. Om vi jämför oddsen från de 11 spelbolagen i vår oddsjämförelse så gav ett spel i snitt 2,64 gånger pengarna på Ungern som vinnare.

Hos spelbolaget betway så hittade du det högsta spelet på matchen mellan Ungern - Sverige i Champions League till 3.25 gånger pengarna. Före avspark mellan Ungern - Sverige så gav ett spel på ett oavgjort resultat i snitt oddset 3,20.

Poängfacit Ungern

Ungern hemmafacit så här långt i Träningslandskamp är 0 inspelade poäng på 0 matcher. Över de 0 spelade hemmamatcher har nu Ungern ett poängsnitt på 0 poäng per match.

På 0 spelade matcher har Ungern denna säsong i Träningslandskamp tagit 0 poäng. Så laget har ett facit på 0,00 poäng per bortamatch.

På de 0 matcher Ungern har spelat denna säsong i Träningslandskamp så har laget tagit 0 poäng. Ungern har under säsongen ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängfacit Sverige

Sverige har denna säsongen i Träningslandskamp tagit 0 poäng på de 0 matcher laget spelat på hemmaplan. Och ett hemmafacit på 0 poäng per spelad match.

På bortaplan har Sverige i Träningslandskamp tagit 0 poäng på 0 matcher. På bortaplan så har Sverige därmed tagit 0,00 poäng per match under säsongen.

0 poäng har Sverige tagit i Träningslandskamp under säsongen som gått, på de 0 matcher man spelat. Detta gör att Sverige har ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängstatistik för Ungern - Sverige

Vi noterar ett kryss för båda lag efter matchen som slutade lika. Det innebär 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Ungern och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Sverige på de fem senast spelade matcherna för respektive lag.