Vancouver Canucks – Carolina Hurricanes 24/1, odds, speltips, streaming

Vancouver Canucks
vs
Carolina Hurricanes
2019-01-24 04:30 NHL TV & live stream:
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Vancouver Canucks – Carolina Hurricanes
Matchfakta och matchinfo

Nedsläpp 2019-01-24 04:30

Den 24/1 kommer Vancouver Canucks att möta Carolina Hurricanes. En match som spelas i NHL och som drar igång vid klockan 04:30. The match will be broadcasted on Viasat Hockey.

Så följer du Vancouver Canucks – Carolina Hurricanes live stream

Viaplay sänder matchen Vancouver Canucks – Carolina Hurricanes live stream.

Vancouver Canucks – Carolina Hurricanes speltips

Är du intresserad av att spela, missa inte de bettingtips vi plockar fram på de matcher vi tycker är extra intressanta. De rekar våra skribenter plockar fram är till för att våra besökare ska få ut så mycket som möjligt när de bettar på ex vårt speltips på Vancouver Canucks-Carolina Hurricanes eller annan match. Kika in under vår sida om speltips för att satsa på någon annan match än Vancouver Canucks-Carolina Hurricanes.

Vancouver Canucks fick se sig besegrade av Carolina Hurricanes i det senaste mötet

Den 10/10 spelades det senaste mötet mellan Vancouver Canucks och Carolina Hurricanes i NHL, under denna säsongen, och då var det Carolina Hurricanes som vann matchen med 5 mål mot 3.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i NHL

Räknar vi antalet gjorda mål per hemmamatch i NHL så har Vancouver Canucks ett genomsnitt på 3,09 per match på 22 hemmamatcher som laget spelat. I NHL har Vancouver Canucks släppt in 64 mål på hemmaplan denna säsongen.

Carolina Hurricanes har ett facit med 2,36 gjorda bortamål i NHL på de 22 bortamatcher man spelat under säsongen. Bortalaget Carolina Hurricanes har i genomsnitt släppt in 3,18 mål per bortamatch i NHL.

På de 48 matcher Vancouver Canucks spelat i NHL denna säsong så har laget gjort totalt 138 mål, med ett snitt på 2,88 mål per match. Ser man till antalet insläppta mål under hela säsongen i ligan så har Vancouver Canucks ett snitt på 3,15 insläppta mål per match, på de 48 matcher som spelats.

Per match har Carolina Hurricanes i snitt producerat 2,72 mål framåt på de 46 matcher som spelats i NHL. Under den gångna säsongen i ligan så har Carolina Hurricanes släppt in totalt 136 mål. Detta innebär att Carolina Hurricanes har ett målsnitt på 2,96 insläppta mål totalt under de 46 matcher som spelats under säsongen i NHL.