Vancouver Canucks – Detroit Red Wings 20/1, odds, speltips, streaming

Vancouver Canucks
vs
Detroit Red Wings
2019-01-20 22:00 NHL TV & live stream:
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Vancouver Canucks – Detroit Red Wings
Matchfakta och matchinfo

Matchstart 2019-01-20 22:00

Vancouver Canucks möter Detroit Red Wings med start 22:00 den 20/1 i NHL. Matchen mellan Vancouver Canucks och Detroit Red Wings kommer att TV-sändas i Viasat Hockey.

Vancouver Canucks – Detroit Red Wings kan du se live stream

Vill du följa matchen mellan Vancouver Canucks – Detroit Red Wings live stream så kan du göra det hos Viaplay .

Vancouver Canucks – Detroit Red Wings speltips

På utvalda matcher har vi skrivit speltips som du kan ta del av. Rekar som är framtagna av våra skribenter så att du kan maximera dina vinster när du exempelvis bettar på vårt Vancouver Canucks-Detroit Red Wings speltips. Bettingtips på andra matcher än Vancouver Canucks-Detroit Red Wings hittar du i menyn under ”speltips”.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i NHL

Räknar vi antalet gjorda mål per hemmamatch i NHL så har Vancouver Canucks ett genomsnitt på 3,09 per match på 22 hemmamatcher som laget spelat. På de 22 hemmamatcher som Vancouver Canucks spelat denna säsong så har man släppt in 64 mål totalt och per match blir det 2,91 mål i snitt.

På de 22 bortamatcher som Detroit Red Wings spelat denna säsong i NHL har laget gjort 62 mål, vilket ger ett snitt på 2,82 mål per match. Detroit Red Wings har å sin sida ett bortafacit med 82 insläppta mål under säsongen i NHL.

Totalt har Vancouver Canucks producerat 138 mål i NHL under säsongen som har gått. På de 48 matcher laget spelat så har Vancouver Canucks ett snitt på 2,88 gjorda mål per match. Ser man till antalet insläppta mål under hela säsongen i ligan så har Vancouver Canucks ett snitt på 3,15 insläppta mål per match, på de 48 matcher som spelats.

Offensivt har Detroit Red Wings gjort 2,83 mål per match i NHL på de 48 matcher som spelats under säsongen. Detroit Red Wings har totalt spelat 48 matcher under säsongen och på dessa 48 matcher har man släppt in 161 mål, ett snitt på 3,35 insläppta mål per spelad match.