Washington Capitals – San José Sharks 23/1, odds, stream, speltips

Washington Capitals
vs
San José Sharks
2019-01-23 01:00 NHL TV & live stream:
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Washington Capitals – San José Sharks
Matchfakta och matchinfo

Nedsläpp 2019-01-23 01:00

San José Sharks gästar Washington Capitals i NHL med matchstart 01:00 den 23/1. Matchen mellan Washington Capitals och San José Sharks kommer att TV-sändas i Viasat Hockey.

Washington Capitals – San José Sharks kan du se live stream

Följ Washington Capitals – San José Sharks live stream hos Viaplay.

Speltips Washington Capitals – San José Sharks

Missa inte de rekar vi tar fram på utvalda matcher. Speltips du kan ta del av när du ska satsa på Washington Capitals-San José Sharks eller andra matcher, utan att det kostar dig en krona. Vi publicerar dagligen speltips om du är ute efter att spela på på andra möten än Washington Capitals-San José Sharks.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i NHL

På de 23 spelade hemmamatcherna under denna säsongen har Washington Capitals gjort totalt 78 mål, ett snitt på 3,39 gjorda mål per match. Under säsongen som har gått har Washington Capitals släppt in totalt 64 mål på 23 matcher som laget spelat på hemmaplan i NHL, det innebär att Washington Capitals släppt in 2,78 mål per match i snitt.

San José Sharks har ett facit med 3,38 gjorda bortamål i NHL på de 24 bortamatcher man spelat under säsongen. Bortalaget San José Sharks har i genomsnitt släppt in 3,63 mål per bortamatch i NHL.

Per match har Washington Capitals ett snitt på 3,41 gjorda mål, på de 46 matcher som spelats i NHL under säsongen som gått. Under den gångna säsongen har Washington Capitals ett facit med 139 insläppta mål på de 46 matcher som spelats i ligan. I snitt har Washington Capitals släppt in 3,02 mål per match.

San José Sharks har ett facit denna säsongen i NHL med 175 gjorda mål. På de 49 matcher som San José Sharks har spelat så har man ett snitt på 3,57 producerade mål framåt per match. Totalt under säsongen i ligan så har San José Sharks, på 49 spelade matcher, släppt in 3,04 mål i snitt per match.