Watford – Southampton 16/3, odds, livestream, speltips

Watford
vs
Southampton
2019-03-16 16:00 Premier League
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Watford – Southampton
Matchfakta och matchinfo

Avspark 03-16-2019 16:00

Watford gästas av Southampton i Premier League den 16 mars med avspark klockan 16:00.

Watford – Southampton speltips

 Är du intresserad av att spela, missa inte de bettingtips vi plockar fram på de matcher vi tycker är extra intressanta. Speltips du kan ta del av när du ska lägga ett spel på Watford-Southampton eller andra matcher, utan att det kostar dig en krona. Speltips på andra matcher än Watford-Southampton hittar du i menyn under ”speltips”.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i Premier League

På hemmaplan har Watford gjort 7 mål i Premier League, vilket innebär att Watford har ett snitt på 1,40 gjorda mål per match. Watford har totalt släppt in 8 mål på hemmaplan under säsongen som har gått i Premier League. På de 5 hemmamatcherna så har Watford därmed ett snitt på 1,60 insläppta mål per match.

Ser vi till antalet gjorda mål på bortaplan så har Southampton 3 gjorda mål sammanlagt i de 5 bortamatcher man spelat. Bortalaget Southampton har i genomsnitt släppt in 1,40 mål per bortamatch i Premier League.

Per match har Watford ett snitt på 1,44 gjorda mål, på de 9 matcher som spelats i Premier League under säsongen som gått. Watford har denna säsongen släppt in totalt 12 mål i ligan. Det innebär att på de 9 matcher som spelats så har Watford 1,33 insläppta mål per match.

Per match har Southampton i snitt producerat 0,67 mål framåt på de 9 matcher som spelats i Premier League. Southampton har totalt spelat 9 matcher under säsongen och på dessa 9 matcher har man släppt in 14 mål, ett snitt på 1,56 insläppta mål per spelad match.