Tipstävling Ishockey-VM 2014

Nu kan du vara med och tävla om fina priser till ett värde av 3200 kronor genom att tippa utvalda matcher i Ishockey-VM i vår senaste tipstävling som vi arrangerar tillsammans med spelbolaget bet365. Som alltid tippar du utan att behöva satsa en enda krona!

Spelstopp är den 18:e maj klockan 15:30 och det lönar sig att vara ute i god tid!

Priser i tipstävlingen

1. SodaStream Genesis
2. Lyxigt pokerset
3. OBH Nordica Glassmaskin
4. Hörlurar Nocs NS400 (Andriod eller Iphone)
5. SF-presentkort värde 400 kr

Totalt värde: 3200 kronor

Så tävlar du

Tippa slutresultatet 1, X eller 2 på de utvalda matcherna i turneringen. Sen svarar du på utslagsfrågan om hur många mål det blir totalt under alla dessa match och under ordinarie matchtid (Mål i sudden eller i en eventuell straffläggning räknas ej med). Ange din e-mailadress och skicka in. Du kommer sedan att få ett bekräftelsemail på att du har deltagit i tävlingen och hur du har tippat.

Efter att du har tippat så skicka in ditt användarnamn hos bet365 till tavling@oddsonline.se. Har du inget konto så måste du skapa ett nytt.

Du får 1 poäng för varje rätt tippad match och sedan är det antalet rätt, utslagningsfrågan och inlämningstiden som avgör vilka som vinner priser.

Så tas vinnaren fram

1. Antal rätt tippade matcher (resultat under ordinarie matchtid; förlängning, sudden death och straffar räknas inte med)
2. Närmast antal mål i utslagningsfrågan
3. Högst antal mål i utslagningsfrågan
4. Tidpunkt för inlämnad rad, tidigast inlämnad rad vinner

Vid frågor om tävlingen
tavling@oddsonline.se

Läs mer om regler och villkor för tipstävlingen.

Lycka till!