Allsvenskan: Läget och oddsen inför den sista omgången

Allsvenskan 2019

Nu är det dags för den sista omgången av Allsvenskan och serieledande Djurgården är klar favorit till SM-guldet före jagandes Malmö FF och Hammarby. Vi ger dig förutsättningarna och oddsen nedan.

Guldstriden i Allsvenskan lever i allra högsta grad inför den avslutande omgången. Djurgården toppar fortsatt tabellen och är tre poäng för både Malmö FF och Hammarby.

Djurgården är klar oddsfavorit

Efter gårdagens vinst mot Örebro, med klara, 3-0 så har Djurgården allt i sina egna händer. Tre poäng ned till jagande Malmö Och Hammarby innebär att det räcker med en pinne i den sista omgången mot IFK Norrköping för att säkra guldet. Oddsen är klart på Djurgårdens sida mot ta hem guldet och spelas nu till låga oddset 1,20 hos Unibet.

Malmös och Hammarbys chanser på SM-guldet

För Malmö FF och Hammarby är det endast tre poäng som gäller för att ha en chans till SM-guldet. Malmö möter Örebro borta och Hammarby ställs mot Häcken hemma. Två matcher där Malmö och Hammarby är storfavoriter.

Så om Djurgården förlorar mot IFK Norrköping så har Malmö och Hammarby en chans att sno åt sig titeln. Dock kommer det då att bli en målskillnadsaffär. Malmö FF har ett mål upp mot Hammarby men 20 färre gjorda mål. Hamnar de på samma poäng och målskillnad så går Hammarby därmed om. Oddsen från Unibet ger dock Malmö FF en klar favoritskap till oddset 6,50m jämför med 9,50 till Hammarby.

Här hittar du oddsen hos Unibet

Vinnarodds

Djurgården1,20
Malmö FF6,50
Hammarby9,50

Här hittar du oddsen hos Unibet

Så spelas den sista omgången

13:00 02/11 Hammarby – Häcken

13:00 02/11 Norrköping – Djurgården

13:00 02/11 Örebro – Malmö FF

Oddsen är hämtade från Unibet den 29 oktober 11:00

Här hittar du oddsen hos Unibet