Örebro – Malmö FF 21/7, odds, speltips, livestream

Örebro
vs
Malmö FF
1 – 2 2018-07-21 17:00 Allsvenskan
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Örebro – Malmö FF
Matchodds (1-X-2)
Spelbolag
1
X
2
Bonus
Bonuserbjudande 1000 kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000 kr i spelkrediter
Bonuserbjudande 1000 kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 100kr
Bonuserbjudande 500kr eller 1000 kr
Bonuserbjudande 1000kr

Oddsen uppdaterades 2018-07-21 15:43:33. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Speltips

Malmös svaga resultat har förbytts till en svit på fyra raka allsvenska matcher utan förlust. De ligger just ovanför Örebro i tabellen med samma poäng och åker nu till Behrn Arena för att klättra ytterligare. Vi tror på skåningarna och speltips är en 2:a. Hos Unibet får vi 1,73 gånger pengarna.

Har det tufft

Örebro började säsongen riktigt fint och vann fyra av sina sju första matcher och kryssade resterande tre. De hängde med i toppen av tabellen, men har hamnat i en rejäl svacka nu. På de sex senaste har de bara tagit fyra poäng och förlorat fyra matcher. bland annat två stycken på raken när de spelade 1-2 hemma mot Elfsborg och senast 2-0 borta mot IFK Göteborg. Igboananike är den ende spelaren som har gjort mål på de senaste 270 spelade minuterna. Han är också den i laget som har gjort flest totalt under säsongen med sina sex stycken. Rogic har stått för fyra fullträffar. På hemmaplan har de snittat 1,5 mål både framåt och bakåt per match. Faktum är att de har gjort mål i samtliga hemmamatcher, men bara vid två tillfällen har det inneburit vinst. Nordin Gerzic drog på sig ett rött kort mot IFK Göteborg senast och är avstängd. Gerzic är viktig för laget Unge mittbacken Arvid Brorsson är den ende skadade spelaren i truppen.

Äntligen fått saker och ting att stämma

Det började inte alls bra för Malmö FF. Under en svag period vann de bara två av nio matcher och lagen i toppen av tabellen drog ifrån mer och mer. I slutet på maj verkade det dock som att Malmö till sist fått skutan på rätt köl och nu har de spelat fyra raka utan att förlora. Vinst mot Häcken och kryss mot Dalkurd innan uppehållet och i de två senaste stabila 0-4 mot jumbon Sirius och 1-1 hemma mot Östersund. Rutinerade Marcus Rosenberg har gjort fyra mål på de fyra senaste matcherna och i allra högsta grad bidragit till Malmös form. De har gjort precis lika många mål hemma som borta, 10 stycken, men antalet insläppta skiljer sig rejält. På hemmaplan har de bara släppt in sex stycken, medan Johan Dahlin fått hämta bollen ur det egna nätet 13 gånger på bortaplan. Ett snitt på 1,86 insläppta per match borta, vilket inte alls är bra för ett lag som Malmö. I nästan 60% av bortamatcherna har det blivit fler än 2,5 mål i matchen. Malmö har hela laget tillgängligt och den, sedan juni, nya tränaren Uwe Rösler kan formera laget precis så som han behagar. Vi tror att MFF:s förlustfria svit fortsätter.

Speltips - Bortaseger

Örebro har inte visat någon lysande form den senaste tiden och med viktige kuggen Gerzic avstängd blir det här ingen lätt match. Efter den svaga inledningen på säsongen har Malmö äntligen fått några matcher på raken utan förlust och vi tror att den sviten förlängs. Vårt speltips är en 2:a och hos Unibet ger den oss 1,73 gånger insatsen.

Oddsen i speltipset hämtades 2018-07-18 10:32:23

Matchen är tippad av

Örebro - Malmö FF odds och speltips skrivet av Tobias Ljungkvist

Tobias Ljungkvist

Matchfakta och matchinfo

På matchen i Allsvenskan mellan Örebro och Malmö FF så höll spelbolagen Malmö FF som favoriter och du kunde spela till det bästa oddset 1.79 hos Svenska Spel.

Malmö FF utgick med seger i det senaste mötet mot Örebro

Det var dock Malmö FF som utgick med seger i mötet med 2 mål mot 1.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i Allsvenskan