Finalhockey och Allsvenskan i fokus

En superhet spelhelg väntar med ett massivt utbud. Helgen inleds med den andra SM-finalen mellan Färjestad och HV och avslutas på söndag kväll med Milan-Lecce. Att det även är premiär för Allsvenskan vet du så klart redan.

Den första finalmatchen i hockeyslutspelet vanns som bekant av HV 71, efter en imponerande insats mot dittills obesegrade Färjestad. Ikväll är det dag för den andra matchen och nu har Färjestad hemmafavör.

Spelbolagen tror att Färjestad kvitterar matchserien. :centrebet: och :eurobet: ger 1,95 på hemmavinst. Men HV är förstås inte ofarliga borta, vilket man visade mot Frölunda i semin. Ladbrokes betalar hela 3,50 på bortatriumf.

Elfsborg favoriter i premiären
Matchen i fokus i lördagens Allsvenska premiär är favorittippade Elfsborg mot Hammarby. Hos :bwin: kan du spela på Elfsborg till oddset 1,62.

De regerande mästarna Kalmar FF spelar sin premiär på måndag, vilket även den andra förhandsfavoriten IFK Göteborg gör.

Stort fotbollsutbud i helgen
Missa heller inte alla matcher i de europeiska toppligorna. Här följer helgens godbitar, massor av intressanta spel från alla stora ligor i Europa, samt förstås SM-finalen i ishockey och den Allsvenska premiären. Klicka på länkarna för att se oddsen.

Färjestad – HV 71
Allsvenskan
Premier League
La Liga
Serie A
Bundesliga
Ligue 1

Skribent: Johan

Skriven den 3 april, 2009