Fotboll: Veckans hetaste (v.18)

  • Upp till 1500 kr i spelkrediter + 100 gratisspel
  • 1x fastställt spel för att få spelkrediterna
  • Läs mer om Bet365
  • Min. insättning för spelkrediter är 50 kr & gratisspel är 500 kr
  • Max pris, spelrestriktioner, exkluderingar, tidsbegränsningar samt villkor tillämpas.
  • Erbjudandet gäller nya kunder. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter.
Fotboll

Semifinalerna i Europaspelet fortsätter denna vecka. I Champions League har Liverpool en bekväm 2-0 seger att luta sig emot i tisdagens retur borta mot Villareal. Och därefter ska Real Madrid och Manchester City göra upp på Santiago Bernabéu, och City har en 3-2 ledning att gå på efter det första mötet som bjöd på stor underhållning.

I Europa League så skaffade sig Eintracht Frankfurt ett 2-1 överläge mot West Ham och kan återigen skrälla sig vidare i returen på hemmaplan under torsdagen. Och i det andra semifinalen så har RB Leipzig med sig 1-0 till returen på bortaplan mot Rangers.

Under torsdagen ska det även avgöras vilka två som kommer att mötas i en historisk final i Europa Conference League. Mellan Roma och Leicester blev det 1-1 i det första mötet och nu har José Mourinhos mannar hemmaplan i returen. I Marseille kommer Feyenoord att gästa med en 3-2 i bagaget.

Efter en fullspäckad vecka med Europamatcherna på schemat så bjuder helgen också på en rad intressanta matcher som AIK – IFK Göteborg i Allsvenskan, Liverpool – Tottenham i Premier League och inte minst Madrid-derby i La Liga. Samt en massa andra matcher att se fram emot när de stora europeiska ligorna snart lider mot sitt slut.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 2 maj, 2022