Många spännande matcher att spela på i helgen

Semifinaler i Handbolls-EM, final i Afrikanska Mästerskapen och final i Australian Open. Dessutom massor av fotboll och hockey. Helgens utbud är enormt och vi guidar dig till de hetaste matcherna.

Vi börjar med handbollen där fyra lag nu är framme i semifinal. Först ut är överraskningen Island mot storfavoriten Frankrike.

Island kom tvåa i sin fortsättningsgrupp bakom Kroatien medan fransmännen vann sin före Polen.

I lördagens match är Frankrike spelbolagens favorit. :Betsson: ger 1,42 på fransk seger.

I den andra semifinalen i Handbolls-EM möts Kroatien och Polen. Här är oddsen desto jämnare men kroaterna är knappa favoriter till 2,00 hos :Betsson:

Egypten mot tredje raka titeln

Afrikanska mästerskapen är nu framme vid final och det är två klassiska fotbollsnationer som gör upp om guldet när Ghana möter Egypten.

Egypten har chansen att vinna sitt tredje raka guld medan Ghana jagar revansch för finalförlusten senast på hemmaplan.

Spelbolagen tror på Egypten. Ett spel på de regerande mästarna ger 1,90 hos :svenskaspel:.

Federer mot Murray i Melbourne

Även i Australian Open är det finaldags. Roger Federer ställs mot Andy Murray och det är schweizaren som är oddsfavorit.

Unibet betalar 1,56 ggr pengarna på Federer som vinnare i matchen medan ett spel på Murray ger 2,43 hos samma spelbolag.

Toppmöte i Premier League

I ligafotbollens värld riktar vi blickarna åt London och toppmötet i Premier League mellan Arsenal och Manchester United.

Chelsea leder ligan på 51 poäng men har en match mindre spelad än jagande Man U (50p) och Arsenal (49). Att matchen är viktig råder det inga tvivel om.

Framförallt hemmalaget lider av tunga avbräck. Arsenal saknar Eduardo, Vermaelen, Diaby, Gibbs och Van Persie medan United får klara sig utan John O´Shea och avstängde Rio Ferdinand. Däremot ser Nemanja Vidic ut att spela igen.

Spelbolagen håller trots avbräcken i Arsenal hemmalaget som knappa favoriter i matchen. Kolla in oddsen på Arsenal – Manchester U.

Se helgens alla odds i oddsjämförelsen