Nu drar de stora fotbollsligorna igång – de är favoriter

  • 100 kr gratisspel
  • Inget omsättningskrav
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.
Vinnaroddsen på storligorna

Ligue 1 drar igång till helgen och nästa vecka börjar fotbollssäsongen på allvar med premiärer för de riktigt stora ligorna som Premier League, Bundesliga, La Liga. Om du längtar efter italiensk fotboll då behöver du inte vänta länge då Serie A drar igång veckan därefter.

Vi börjar uppladdningen inför ligapremiärerna med att kika in vinnaroddsen på de fem storligorna. Och vi kan konstatera att vi har tre solklara favoriter att ta hem en titel enligt de senaste oddsen från Unibet.

City klar favorit att ta hem PL-titeln

I Premier League så väntas Manchester City återigen bärga titeln och spelas nu till låga 1.76 gånger pengarna. Liverpool och Chelsea är de främsta utmanarna enligt oddsen men spelas till höga 6.00.

Bayern solklar favorit i Bundesliga

Bayern München prenumererat på titlarna i Bundesliga och Unibet tror inte att detta kommer att ändras denna säsong. Bayern spelas till det låga oddset 1.20 och andrahandsfavoriten är Dortmund till hela 8.00 gånger pengarna. Det som kanske talar emot Bayern är tränarbytet som inte varit någon succé i sommarens vänskapsmatcher.

PSG väntas återställa ordningen i Ligue 1

PSG hade en mellansäsong förra året och missade Ligue 1-titeln, som Lille snodde åt sig. Ska vi tro Unibet så kommer ordningen att återställas denna säsong PSG är solklar favorit till låga 1.15. Lyon är främsta utmanare men spelas till oddset 14.00 och de regerande mästarna Lille till hela 21.00 gånger pengarna.

Ovisst inför La Liga-starten

La Liga är den mest ovissa ligan av de fem storligorna. Barcelona och Real Madrid är som vanligt de främsta titelkandidaterna, trots att Atletico Madrid tog hem titeln förra säsongen. Barcelona är knapp favorit till oddset 2.25 och sedan spelas Real till 2.75. Atletico spelas just nu till 5.00 gånger pengarna att försvara titeln.

Kan Juventus studsa tillbaka i Serie A?

Den kommande Serie A-säsongen kommer att bli oerhört intressant. Förra säsongen så petades Juventus ned från tronen och Inter tog istället hem titeln. Juvetus har likt Bayern München tagit hem titeln år efter år och frågan är om de kommer att studsa tillbaka. Unibet håller trots allt Juventus som vinnarfavoriten till 2.00 samtidigt som Inter spelas till relativt höga 3.50. Bakom dessa två så spelas Atalanta till 7.00 och Zlatans Milan till 16.00 gånger pengarna.

Alla vinnaroddsen ser du nedan. Notera att oddsen uppdateras löpande och kan därmed skilja från texten ovan.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 5 augusti, 2021