Premier League: De är titelfavoriter

  • 100 kr gratisspel
  • Inget omsättningskrav
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.
Premier League

Premier League drar igång denna helg, lite tidigare än vanligt. Manchester City tog hem titeln förre säsongen, dock efter mycket om och men. Kikar vi på oddsen inför säsongsstarten är City klar favorit att försvara titeln, före Liverpool som är god andrahandsfavorit.

Nu är det dags för fotbollssäsongen att dra igång på allvar denna helg när Premier League-säsongen 2021/22 har premiär. Säsongen börjar lite tidigare än vanlig med tanke på att VM ska spelas mitt i säsongen i november och december.

Helgens premiär kickar igång under fredagen med ett mycket intrassant möte mellan Crystal Palace och Arsenal. Palace har en stark trupp och det kan bli kämpigt för Arsenal. Ett Arsenal som har en del förväntningar på sig denna säsong och har all press på sig.

Under lördagen har vi därefter en knippe matcher, sex matcher. Bland dessa så möts fjolårets krislag Everton och ett Chelsea med en del frågetecken, nyrika Newcastle möter nykomlingen Nottingham och Bournmouth, en annan nykomling, som tar sig an Aston Villa.

Under söndagen så har vi tr riktigt intressanta matcher. Leicester som tar emot Brentford, två lag där varje match är av yttersta vikt. Manchester United tar samtidigt emot Brighton på Old Trafford och seger för hemmalaget är vad alla förväntar sig men många frågetecken finns i United inför denna premiär. Premiäromgången avslutas sedan med att de regerade mästarna Manhcester City gästar West Ham, ett Westa Ham som gjorde det riktigt bra under förra säsongen men är klara under dogs mot maskinen City.

Så spels premiären

21:00 05/08 Crystal Palace – Arsenal

13:30 06/08 Fulham – Liverpool

16:00 06/08 Leeds – Wolves

16:00 06/08 Bournemouth – Aston Villa

16:00 06/08 Newcastle – Nottingham

16:00 06/08 Tottenham – Southampton

18:30 06/08 Everton – Chelsea

15:00 07/08 Leicester – Brentford

15:00 07/08 Man United – Brighton

17:30 07/08 West Ham – Man City

Se hela spelschemat här >

City klar oddsfavorit att ta hem tredje raka

Manchester city är klar favorit att ta hem en tredje raka titel, just nu till oddset 1.75 gånger pengarna hos Unibet, vilket ger en viktad vinchans strax över 50 procent. Detta trots att utmanaren Liverpool var inte långt ifrån att snuva City på titeln i fjol och vann nyligen Community Shields-finalen när de två möttes. Liverpool spelas just nu till oddset 3.50 och ges därmed en viktad vinstchans på 25 procent.

Efter Liverpool och City så spelas övriga lag till riktigt höga odds. Tottenham är tredjehandsfavorit till oddset 14.00 därefter Chelsea till oddset 17.00. Storklubbarna Manchester United och Arsenal spelas till hela 34.00 respektive 29.00 gånger pengarna.

Se de senaste oddsen nedan, de uppdateras löpande och kan därmed skilja sig från texten ovan.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 4 augusti, 2022