Manchester United – Brighton 19/1, odds, stream, speltips

2019-01-19 16:00 Premier League
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Manchester United – Brighton
Matchfakta och matchinfo

Matchstart 2019-01-19 16:00

Manchester United gästas av Brighton i Premier League den 19 januari med avspark klockan 16:00.

Manchester United – Brighton speltips

 På vissa matcher plockar vi fram speltips som är fria att använda. Speltips du kan ta del av när du ska betta på Manchester United-Brighton eller andra matcher, utan att det kostar dig en krona. I menyn hittar du speltips på fler matcher förutom Manchester United-Brighton, bettingtips som vi publicerar dagligen.

Brighton vann med 3-2 senast mot Manchester United

Brighton vann det senaste mötet mot Manchester United, tidigare under söndagen den 19/8 säsongen i Premier League, med siffrorna 3-2.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i Premier League

Räknar vi antalet gjorda mål per hemmamatch i Premier League så har Manchester United ett genomsnitt på 1,75 per match på 8 hemmamatcher som laget spelat. Manchester United har totalt släppt in 11 mål på hemmaplan under säsongen som har gått i Premier League. På de 8 hemmamatcherna så har Manchester United därmed ett snitt på 1,38 insläppta mål per match.

På bortaplan har Brighton denna säsong ett facit med 7 gjorda mål på 9 spelade matcher. På bortaplan har Brighton i genomsnitt släppt in 1,56 mål på de 9 bortamatcher man spelat.

Totalt har Manchester United producerat 28 mål i Premier League under säsongen som har gått. På de 16 matcher laget spelat så har Manchester United ett snitt på 1,75 gjorda mål per match. Manchester United har denna säsongen släppt in totalt 26 mål i ligan. Det innebär att på de 16 matcher som spelats så har Manchester United 1,63 insläppta mål per match.

Offensivt har Brighton gjort 1,19 mål per match i Premier League på de 16 matcher som spelats under säsongen. Ser vi till antalet insläppta mål under säsongen så kan vi konstatera att Brighton släppt in 1,38 mål per spelad match i snitt i ligan, på de totalt 16 matcher som har spelats.