bet365

Så ser du Champions League-finalen på TV & stream

  • 1000 kr gratisspel
  • Minsta odds: 1.80
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.
Champions League-finalen 2023 på TV & live stream

Fotbollsfans världen över håller andan i väntan på ett av sportvärldens mest spännande evenemang, Champions League-finalen nu på lördag. I år kommer vi att se Manchester City och Inter göra upp om i en match som man verkligen inte vill missa! Vi tipsar dig hur kan följa finalen live stream och på TV

När är Champions League-finalen 2023 och var?

Champions League-finalen stundar mellan Manchester City och Inter, nu på lördag. En match som avslutar klubblagssäsongen i Europa, förutom ett fåtal ligor som Allsvenskan som kör ett annat upplägg när det gäller säsongen.

Men var kommer denna episka fotbollsstrid att äga rum? Svaret är Atatürk Stadium i Istanbul, Turkiet. Denna anrika arena, känt för sina tidigare spektakulära fotbollsevenemang, som CL-finalen 2004, kommer än en gång att vara värd för det stora evenemanget. Med sin rika historia finns det få platser som kan matcha Istanbul, när det kommer till att leverera en atmosfär för en Champions League-final.

När spelas Champions League finalen svensk tid?

Avspark för finalen är klockan 21:00 svensk tid. Detta trots att matchen spelas i Istanbul, som ligger i tidszonen Further-eastern European Tim GMT+03:00. I Istanbul är en lokala tiden 22:00, dvs som är en timme efter svenska tid, CEST.

Var kan jag se Champions League-finalen på TV?

För alla fotbollsfans i Sverige som vill se denna stormatch på TV kommer att kunna följa mötet i TV4:s kanal. En TV-kanal som i stort sett alla svenskar har tillgång till. Vilket gör att denna match får ett oerhört stort

Var kan jag se matchen live stream?

TV4 äger också varumärket C More som är en streamingtjänst som visar serier, filmer och även sport. Har du redan ett sportabonnemang hos C More så vet du säkert redan att de sänder alla matcher från Champions League och givetvis även lördagens final.

Så det spelar ingen roll om du föredrar att se matchen på din TV hemma, eller var du än befinner dig. C More ger dig möjligheten att följa varje ögonblick av den stora finalen. Och se vilket lag som tar hem den efterlängtade Champions League-titeln 2023.

För dig som inte har full koll på C More så är det bra att känna till att du behöver ha ett abonnemang hos streamingtjänster och betala en månadskostnad för sportpaketet.

Till TV4 Play 

Kort om lagen som möts i CL-finalen 2023

Årets final kommer att vara en spännande match mellan Manchester City och Inter.

Manchester City, Premier Leagues-mästarna, har en imponerande säsong i ryggen. City har denna säsong verkligen visat att de är en av världens främsta klubbar och är nu inte långt ifrån att äntligen bärga CL-titeln som varit målet väldigt länge.

På den andra sidan har vi italienska Inter, en klassisk klubb som är ett av Italiens mest framgångsrika lag. Inter slutade ”bara” på en tredje plats i Serie A och fick en enkel resa genom slutspelet till denna final.

Kort och gott är City klara favoriter i mötet men som vi vet kan allt hända i fotbollens värld och större skrällar och under har vi sett förr.

Så oavsett hur detta slutar så kan vi räkna med att blir en minnesvärd match!

FAQ om CL-finalen

När är Champions League-finalen 2023

När spelas Champions League-finalen svensk tid?

Var kan jag se Champions League-finalen på TV?

Vad behöver jag för att se matchen live stream?

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 5 juni, 2023