Trippeln 11/5 – Tisdagstrippeln!

  • Ingen välkomstbonus
  • Inga omsättningskrav
  • Läs mer om Svenska Spel
  • Svenska statens spelbolag
  • Många trevliga spelprodukter som Stryktipset
  • Spela tryggt och säkert
Dagens Trippel

Det finns gott om godis i tisdagens gottebutik. I toppen av Premier League ska Manchester United ta emot Leicester på Old Trafford. Två toppkandidater möts i Superettan då Öster bjuder in Sundsvall till Småland. Kvällen avrundas i Diego Armando Maradonas vagga.

Spelstopp: 18:29

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Östers IF – GIF Sundsvall: Hemmaseger @ 2,37

Fler odds på Östers IF – GIF Sundsvall

På blågul mark tar tisdagskvällen sin början med två av de förmodade topplagen i Superettan. Östers IF har sju poäng på sitt saldo och den summan borde i rättvisans namn ha varit lite drygare. Smålänningarna hade GAIS mot repet på Ullevi senast men där lyckades Makrillarna vända på ett mirakulöst vis.

GIF Sundsvall är två poäng fattigare än hemmalaget efter sin resa till Stockholm där mötet med Akropolis slutade i delad ära. Enda segern hittills för medelpadingarna kom i hemmamötet med Norrby där hemvändaren Linus Hallenius satte sin första strut för säsongen, i övrigt har offensiven sett styltig ut hos de blåklädda besökarna.

Östers IF går in som favoriter på Visma Arena i Växjö och det är svårt att argumentera emot den saken. Förra säsongens inbördes möten slutade med fyra poäng för smålänningarna och en för norrlänningarna. Senast det begav sig här segrade ÖIF mot ex-allsvenska Falkenberg. Giffarnas sju senaste tävlingsmatch på bortabana bär facit 1-3-3.

Fler odds på Östers IF – GIF Sundsvall

Spel: Hemmaseger @ 2,37
Tävling: Superettan
Plats: Visma Arena
Tid: 18.30
TV: Discovery+

Manchester United – Leicester: Hemmaseger @ 2,54

Fler odds på Manchester United – Leicester

Nästa anhalt är drömmarnas teater i Manchester där två topplag gör upp i Premier League. Det engelska finrummet har kommer in på upploppet när Manchester United satt sig i pole position för att nå andraplatsen bakom City. Leicester återfinns på den fjärde och sista Champions League-platsen.

Rävarna har tappat momentum och jagas i första hand av West Ham samt Liverpool när Brendan Rodgers djur har tre omgångar kvar att vinka på. Närmast kommer The Foxes från en ytterst kostsam torskmåltid. 4-2 i brakan hemma mot klena Newcastle blev resultatet efter att Vardy med vänner visat en väta i bössan som sällan syns från de skarpskjutande rävarna.

Manchester United kommer närmast från en i raden av starka prestationer då Aston Villa fick smaka 3-1-kaka i Birmingham där den vidunderlige Bruno Fernandes smackade in strut nummer 17 i årets PL. Senaste matchen på hemmaplan för The Red Devils slutade med slakt, 6-2 i Europa League-semin mot Roma. Leicester har fått stryk här fyra år i rad.

Fler odds på Manchester United – Leicester

Spel: Hemmaseger @ 2,54
Tävling: Premier League
Plats: Old Trafford
Tid: 19.00
TV: Viaplay

Napoli – Udinese: Hemmaseger @ 1,32

Fler odds på Napoli – Udinese

Aftonens målgång sker i Neapel där trippelbygget fullbordar sitt tema med ännu en förmodad hemmaseger. Udinese kommer till Maradona-stadion med resultatraden 10-10-15 och har således en isolerad mittenplacering i det italienska finrummet när 35 av 38 omgångar är lagda till handlingarna.

Napolis placering är allt annat än isolerad och fastslagen, Gennaro Gattusos grabbar befinner sig i liknande läge som Leicester, alltså på den fjärde och sista CL-platsen. Efter att Milan storslog Juventus i Turin under söndagen återfinns regerande mästarna en poäng bakom Napoli inför de sista tre rundorna.

Hemmafacit för de himmelsblå värdarna är starkt, 11-3-3. Formen är det heller inget fel på, Napoli har inte förlorat på eget gräs på över fyra månaders tid trots besök av storheter som Inter, Juventus och Lazio. Från napolitanarna till Udinese skiljer 30 poäng, Gattusos grabbar har vunnit sju raka när Zebrorna besökt Neapel.

Fler odds på Napoli – Udinese

Spel: Hemmaseger @ 1,32
Tävling: Serie A
Plats: Stadio Diego Armando Maradona
Tid: 20.45
TV: CMore, CMore Live 2

Trippeln

Östers IF – GIF Sundsvall: Hemmaseger @ 2,37
Manchester United – Leicester: Hemmaseger @ 2,54
Napoli – Udinese: Hemmaseger @ 1,32

Totalt odds: 7,94

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Skribent: Mathias

Skriven den 10 maj, 2021