Trippeln 21/2 – Söndagens Zlatan-trippel!

Dagens Trippel

Man kan som bekant inte få för mycket av Zlatan Ibrahimovic men vi ska försöka fylla behovet denna söndag. Samtliga tre arenor som besöks på dagens bästa trippelbong är anrika arenor där Zlatan haft sin hemvist. Ibra himself ska in i derbyelden på San Siro där allt tar sin början.

Spelstopp: 14:59

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Milan – Inter: Bortaseger @ 2,00

Fler odds på Milan – Inter

Derbi della Madonnina. Eller som vi zlatanister säger, Derbi della Zlatan. Svensken vilade i veckans Europa League-match när Milan fick nöja sig med 2-2 borta mot Crvena Zvezda. Innan dess gick Z mållös borta mot Spezia där de rödsvarta klev på en brutal mina som gjorde att serieledningen tappades.

Serieledningen tappades inte till vilka som helst. Det är Inter som sitter i förarsätet för att roffa åt sig Scudetton efter sin magnifika prestation här hemma mot Lazio. Zlatans bästa polare Romelu Lukaku bombade in dubbla baljor och assisterade Martínez till den tredje, därmed toppar belgaren såväl skytte- som poängligan i Serie A.

Inbördes möten på senare år talar tydligt till de blåsvartas fördel. Lukaku och hans kumpaner har gått segrande ur fem av de senaste sex derbymatcherna. För tre veckor sedan bataljerades det senast i modemeckat, då tappade Milan sin ledning i cupkvarten efter att Zlatan följt upp sitt mål med att bli utvisad. Lukaku vände och Inter vann. När de blåsvarta betalar runt dubbeldegen utgår vi från att belgaren får sista ordet även denna gång.

Fler odds på Milan – Inter

Spel: Bortaseger @ 2,00
Tävling: Serie A
Plats: San Siro
Tid: 15.00
TV: CMore, CMore Fotboll

Manchester United – Newcastle: Manchester United -1,5 @ 1,85

Fler odds på Manchester United – Newcastle

Zlatans andra nära vän, Pep Guardiola, går mot en ny guldpeng i Premier League. Manchester City är överlägsna i det engelska finrummet och stadens näst bästa lag sitter i pole position för att också bli näst bäst i PL. United har humöret på topp efter att ha säkrat avancemang i Europa League redan efter första mötet med Real Sociedad. 4-0 signerades sagolike Bruno Fernandes.

Newcastle befinner sig i andra änden av tabellen och har fullt sjå att hålla sig vid liv. Skatorna ligger kloss intill giljotinen sedan den starka hösten övergått i en dyster vinter. The Magpies senaste 15 tävlingsmatcher har resulterat i tio torskmåltider samt tre oavgjorda historier och bara två segrar.

När skatorna flög till drömmarnas teater förra säsongen slutade tillställningen i gråt och tandagnisslan. 4-1 till Manchester United kunde mycket väl ha blivit ännu större siffror. När The Red Devils besökte skatboet i höstas slutade uppgörelsen identiskt, 4-1 till Solskjaers mannar trots att den gode Bruno kostade på sig en straffmiss. Klasskillnaden är helt enkelt stor, minst två bollars storlek.

Fler odds på Manchester United – Newcastle

Spel: Manchester United -1,5 @ 1,85
Tävling: Premier League
Plats: Old Trafford
Tid: 20.00
TV: Viaplay, V Sport Premium

Paris SG – Monaco: Hemmaseger @ 1,59

Fler odds på Paris SG – Monaco

Det är inte svårt att tänka sig att Zlatan saknar tiden då han var prinsen av Paris. Dagens Paris Saint Germain är någonting i hästväg, något som blev övertydligt i veckans Champions League. PSG reste till Camp Nou utan Neymar, utan Di Maria. Och vann med sanslösa 4-1 efter att Kylian Mbappé sprungit sönder spanjackerna och skjutit sig in i historieböckerna.

PSG har inte varit samma dominant hemmavid som vi är vana vid, främst på grund av småknackiga prestationer på resande tass inom det franska riket. På Parc des Princes ser det ut som alltid, Mbappé och company toppar hemmatabellen i Ligue 1 efter att ha vunnit tio av 13 duster i huvudstaden.

Mbappés gamla gäng från furstendömet är synnerligen ambivalenta i sitt bortaspel, något som illustreras via resultatraden 7-0-5. Inbördes möten i prinsparken brukar sluta med tydliga triumfer för de blåklädda värdarna, 5-1-0 på senaste sex. Målskillnaden inom detta spann säger 25-5. Den riskbenägne lär köra handikappet här, vi nöjer oss dock med den raka ettan i trippelbygget.

Fler odds på Paris SG – Monaco

Spel: Hemmaseger @ 1,59
Tävling: Ligue 1
Plats: Parc des Princes
Tid: 21.00
TV: Viaplay, V Sport Fotboll

Trippeln

Milan – Inter: Bortaseger @ 2,00
Manchester United – Newcastle: Manchester United -1,5 @ 1,85
Paris SG – Monaco: Hemmaseger @ 1,59

Totalt odds: 5,88

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100