Trippeln 21/3 – Stiliga söndagstrippeln!

  • Ingen välkomstbonus
  • Inga omsättningskrav
  • Läs mer om Svenska Spel
  • Svenska statens spelbolag
  • Många trevliga spelprodukter som Stryktipset
  • Spela tryggt och säkert
Dagens Trippel

Vi tar veckan i mål på fotbollsfronten via tre högoktaniga kamper från tre av vår kontinents största ligor. Premier League ställer frågan huruvida Tottenham kan resa sig efter uttåget ur Europa League. På franska fronten väntar toppmöte mellan Lyon och Paris Saint Germain.

Spelstopp: 16.14

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Villarreal – Cádiz: Hemmaseger @ 1,39

27 omgångar är lagda till handlingarna i La Liga när det ska stridas mellan strecken. Villarreal slog tillbaka Eibar i Baskien med 3-1 och har häng på Europaplatserna. Därefter har “Den gula ubåten” varit ute och guppat i Europa League där Dynamo Kiev fick däng både hemma och borta.

Cádiz ligger sämre till än värdarna men nykomlingen har gjort en klart godkänd säsong med sina mått mätt. De blågula besökarna kommer till Valencia med 29 pinnar på kontot, således är avståndet ner till träsket sex poäng. Cádiz var precis som Villarreal i Baskien senast, 1-1 bärgades i slutet av straffskytten Álex.

Till saken hör att Cádiz endast hade ett skott på mål mot bottenlaget Alavés. Den blågula nykomlingen har tappat stinget på ett anmärkningsvärt vis sedan höstens pigga start. Cádiz har inte vunnit en bortamatch i La Liga sedan oktober månad och den trenden bryts knappast mot Villarreal. “Den gula ubåten” glider enkelt hem en trea i trippelns första byggsten.

Fler odds på Villarreal – Cádiz

Spel: Hemmaseger @ 1,39
Tävling: La Liga
Plats: Estadio de la Cerámica
Tid: 16.15
TV: CMore, CMore Live 2

Aston Villa – Tottenham: Hemmaseger @ 3,00

Det ska bli oerhört intressant att se Tottenhams svansföring och José Mourinhos ansiktsuttryck när de liljevita kliver in på Villa Park. Spurs kommer närmast från ett debacle modell större då 2-0-ledningen från första mötet mot Dinamo Zagreb inte höll distansen ut. Mourinho lär inte ha sovit gott sedan i söndags.

Det är nog länge sedan den hetlevrade portugisen hade en hel natts sömn. Tottenham är under isen för stunden, även hemma i ligaspelet. Förlusten i derbyt mot Arsenal var fullt rättvist och när Premier League betat av 28 omgångar parkerar Mourinhos mannar först på plats åtta.

Fyra av de senaste fem senaste bortamatcherna i ligan har slutat med förlust för Spurs. Plus debaclet mot Dinamo Zagreb då. Aston Villa går trots det in som underhundar på eget gräs, något vi måste utnyttja. The Lions besegrade nyligen Arsenal och tidigare under säsongen slaktades Liverpool i Birmingham. Nästan trippeldeg på ettan är mumma.

Fler odds på Aston Villa – Tottenham

Spel: Hemmaseger @ Odds
Tävling: Premier League
Plats: Villa Park
Tid: 20.30
TV: Viaplay, V Extra

Lyon – Paris SG: Bortaseger @ 2,23

Dagens godaste karamell hämtas från Frankrike där trean och tvåan möts på kvällskvisten. Lyon lirade snöpligt 1-1 mot Reims senast och ligger därmed steget bakom Paris Saint Germain. Les Gones svarade för en bragdartad insats borta mot PSG i höstas men hemmavid har det blivit ett par näsbrännor mot söndagens gäster.

Det parisiska miljardbygget kommer närmast från rena rama maktdemonstrationen mot Lille. Les Dogues må leda Ligue 1 men nu är de utslagna ur inhemska cupen efter att Kylian Mbappé visat vem som bestämmer med dubbla strutar i onsdagens 3-0-triumf i huvudstaden.

Paris Saint Germain slog även ut Barcelona ur Champions League nyligen, även då med den gode gasellen Mbappé som frontfigur. Senast PSG gästade Lyon vann parisarna med hela 5-1 och en kille gjorde hattrick, hans namn är Kylian Mbappé. Över dubbla insatsen på en ny bortaseger måste nypas med tanke på jaktläget för Mauricio Pochettinos mannar.

Fler odds på Lyon – Paris SG

Spel: Bortaseger @ 2,23
Tävling: Ligue 1
Plats: Parc Olympique Lyonnais
Tid: 21.00
TV: Viaplay, V Premium

Trippeln

Villarreal – Cádiz: Hemmaseger @ 1,39
Aston Villa – Tottenham: Hemmaseger @ 3,00
Lyon – Paris SG: Bortaseger @ 2,23

Totalt odds: 9,29

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 19 mars, 2021