Trippeln 23/10 – Fredagstrippel från kontinenten!

Dagens Trippel

Efter veckans cupspel är det åter dags för de stora ligorna att fortsätta säsongen. Premier League, Ligue 1 och La Liga finns samtliga representerade på fredagens meny där russinen är plockade ur kakan för att baka samman en stark trippel.

Spelstopp: 20.59

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Aston Villa – Leeds: Hemmaseger @ 2,25

Inte Manchester City, inte Liverpool. Aston Villa. Det är Aston Villa som är ensamma i Premier League om att ha vunnit alla sina inledande matcher. Lejonen från Birmingham har målskillnaden 12-2 efter att regerande mästarna blivit komplett kastrerade av Grealish och gänget, 7-2 kunde mycket väl ha blivit ännu större siffror.

Leeds är en stabil nykomling som inlett sin vistelse i högsta serien enligt förväntningarna. 2-1-2 är resultatraden för The Peacocks som närmast kommer från ett bottennapp hemma mot Wolverhampton. Som lök på laxen har Marcelo Bielsa problem i truppen när Berardi är out medan Llorente är tveksam efter att ha missat mötet med Wolves.

Arsenal, Sheffield United och Liverpool är de tre senaste PL-besökarna på Villa Park. Samtliga av dessa lag från fjolårets övre halva har blivit lagda på rygg av Grealish gäng i lejonkulan. Leeds har ingenting som dessa dignitärer hade haft nytta av i Birmingham. En ny blålila show står på agendan.

Fler odds på Aston Villa – Leeds

Spel: Hemmaseger @ 2,25

Tävling: Premier League

Plats: Villa Park

Tid: 21.00

TV: Viaplay

Rennes – Angers: Hemmaseger @ 1,83

Sju omgångar har passerat revy på fransk mark när tabelltrean bjuder in elvan. Målskillnaden mellan Rennes och Angers är spegelvänd, 15-8 är att jämföra med 8-15. Värdföreningen kommer närmast från en uppmärksammad match mot Krasnodar i Champions League där massor av fans fanns på plats och njöt av livet. 1-1 slutade CL-premiären för fransoserna som förtjänade ett bättre öde.

Angers står noterade för den prydliga resultatraden 3-1-3 och är ett tämligen hemmabetonat herrskap. De svartvita gästernas senaste sju utflykter bär facit 2-1-4. Att skåpas ut i huvudstaden mot PSG med 6-1 må vara hänt men 4-1 på läppen mot Montpellier är desto mer oroväckande för Stéphane Moulin och hans mannar.

Roazhon Parks härskare är vida omtalade som en maktfaktor i hemmaborgen. Rennes har förlorat en(!) hemmamatch senaste året, trots spel i både Champions League och Europa League inom detta spann. De rödsvarta stridshingstarna har bland annat sänkt Angers banemän Montpellier denna höst. Senast Angers vann här var året 1992. Ettan är solid.

Fler odds på Rennes – Angers

Spel: Hemmaseger @ 1,83

Tävling: Ligue 1

Plats: Roazhon Park

Tid: 21.00

TV: Viaplay

Elche – Valencia: Elche +0,5 @ 1,65

Fredagskvällen går i mål på spansk mark där två tabellgrannar drabbar samman i Alicante. Till saken hör att detta derby sker i ett sladdande spelschema där Elche lirat två matcher mindre än Valencia och ändå är det värdarna som ligger snäppet före gästerna.

Valencia befinner sig i en smärre kris där de så kallade Fladdermössen tappat en hel hop nyckelpjäser. Torres, Rodrigo och Parejo är stjärnor som inte ersatts. De rödgulas försvagning statuerades med all önskvärd tydlighet i förra helgens derby mot Villarreal där Parejo visade att släkten är värst.

Elche är en nykomling som rustat för att bli långvarig i det spanska finrummet. Los Franjiverdes har uppvisat en ståndaktig defensiv som inte släppt in något mål sedan premiären mot Real Sociedad. Förra säsongen plockade de grönklädda poäng i 16 av 21 hemmamatcher, mot dagens tilltufsade fladdermöss ska Elche åtminstone nypa en pinne.

Fler odds på Elche – Valencia

Spel: Elche +0,5 @ 1,65

Tävling: La Liga

Plats: Estadio Manuel Martínez Valero

Tid: 21.00

TV: CMore

Trippeln

Aston Villa – Leeds: Hemmaseger @ 2,25

Rennes – Angers: Hemmaseger @ 1,83

Elche – Valencia: Elche +0,5 @ 1,65

Totalt odds: 6,79

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag:

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100