Trippeln 31/10 – Två högoddsare och en säker

Dagens Trippel

Under söndagen bygger vi vår trippel på ett lite annorlunda sätt. Två matcher med högt odds kombineras med en “säker” match som får agera virke till trippeln. Resultatet blir en bong en bra bit över 8 gånger pengarna som tar oss genom Premier League, Serie A och Östergötland. Lycka till vid rygg!

Spelstopp: 14.59

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

IFK Norrköping – Elfsborg: Hemmaseger @ 2,55

Fler odds på IFK Norrköping – Elfsborg

Rikard Norling har inte lyckats stadga upp IFK Norrköpings försvar och det kostade nya poäng hemma mot Mjällby. 2-0 förvandlades då till 2-2 under matchens slutskede och därmed kan Peking glömma allt vad guldstrid heter. Hemma på Platinumcars Arena är de dock väldigt svåra att rå på och med både Adegbenro och Nyman i målform är det få försvar som kan stå emot östgötarnas anfallsspel.

Elfsborg har fyra raka segrar i Allsvenskan, men det ska sägas att de kom undan med blotta förskräckelsen på Stora Valla. Degerfors skapade gott om klara målchanser då och borde nog ha snott åt sig en pinne. Maudo Jarjué är fortfarande avstängd vilket bör innebära att McVey tar plats bredvid Väisänen i mittförsvaret och det är en duo som kommer få svårt att hänga med Pekings mäktiga anfall.

Elfsborg har inte vunnit här på över fyra år och det ändras inte nu. IFK står för en fullt fokuserad insats framför sina hemmafans och skjuter boråsarna i sank. 2,55 är bra betalt på den raka ettan.

Fler odds på IFK Norrköping – Elfsborg

Spel: Hemmaseger @ 2,55
Tävling: Allsvenskan
Plats: Platinumcars Arena
Tid: 15.00
TV: Discovery+

Aston Villa – West Ham: Bortaseger @ 2,52

Fler odds på Aston Villa – West Ham

Vilken säsong West Ham har stått för. De är med i kampen om Champions League-platserna i Premier League, går bra i sin grupp i Europa League och har dessutom slagit ut Manchester City ur Ligacupen. Stommen i laget med Zouma längst bak, Soucek och Rice på mittfältet, Benrahma och Fornals på de offensiva positionerna och Antonio på topp är ruggigt stark. The Hammers gör i princip aldrig en dålig match med de lirarna på plan.

Aston Villa har däremot förlorat tre raka ligamatcher och var helt blåsta av stolen av Arsenal på Emirates. McGinn och Luiz förlorade mittfältsduellen mot Lokonga och Partey i den matchen och längst fram kändes Ings och Watkins helt ofarliga. Dessutom gjorde inte Martínez någon av sina bästa matcher i målet. Visst har Villa ett tillräckligt bra lag för att inte bli indraget i bottenstriden, men det blir troligen en plats runt mitten av tabellen denna säsong också.

West Ham har vunnit åtta av sina tio senaste matcher i alla tävlingar om man räknar med segern mot Manchester City efter straffläggning och är ett bättre lag än Aston Villa. Trots bortaplan är det Moyes mannar som avgår med segern. 2,52 är tillräckligt bra på den saken.

Fler odds på Aston Villa – West Ham

Spel: Bortaseger @ 2,52
Tävling: Premier League
Plats: Villa Park
Tid: 17.30
TV: Viasat Sport Premium och Viaplay

Salernitana – Napoli: Bortaseger @ 1,31

Fler odds på Salernitana – Napoli

Salernitana kommer slåss i botten hela säsongen lång och får nog svårt att klara ett nytt kontrakt. Alla poäng är därför viktiga och i den senaste omgången hämtades tre stycken in i nykomlingsmötet mot Venezia. Salernitana avgjorde då i den 95:e minuten med en man mer. Innan utvisningen, som för övrigt var helt felaktig, var Venezia däremot bättre än Ribéry och company.

Visst behöver Napolis försvar hålla koll på just Ribéry under söndagen, men det är verkligen inte enkelt att passera de ljusblåas försvarsmur. Tre insläppta mål på tio omgångar är sensationella siffror. Under torsdagen besegrades Bologna med 3-0 efter två straffmål av Insigne. Han startade den matchen tillsammans med Osimhen och Lozano. En grym topptrio och då finns även Petagna, Politano och Mertens att tillgå.

Det är stor klasskillnad mellan dessa två klubbar just nu och det kommer visa sig extra tydligt under söndagen. 1,31 är kanske inget odds som får en att göra massa glädjeskutt, men som virke till trippeln fungerar den utmärkt. Det blir tredje valet på bongen.

Fler odds på Salernitana – Napoli

Spel: Bortaseger @ 1,31
Tävling: Serie A
Plats: Stadio Arechi
Tid: 18.00
TV: Cmore Fotboll och Cmore

Trippeln

IFK Norrköping – Elfsborg: Hemmaseger @ 2,55
Aston Villa – West Ham: Bortaseger @ 2,52
Salernitana – Napoli: Bortaseger @ 1,31

Totalt odds: 8,41

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100