IFK Norrköping – Elfsborg 23/7, odds, speltips, stream

1 – 0 2018-07-23 20:00 Allsvenskan
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för IFK Norrköping – Elfsborg
Matchodds (1-X-2)
Spelbolag
1
X
2
Bonus
Bonuserbjudande 1000 kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000 kr i spelkrediter
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 500kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 100kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 500kr eller 1000 kr
Bonuserbjudande 1000kr

Oddsen uppdaterades 2018-07-23 18:41:36. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Speltips

Norrköping kan vid seger gå upp i toppen av allsvenskan på samma poäng som AIK och Hammarby, om Hammarby också vinner sin nästa match. Man möter Elfsborg hemma på Östgötaporten på måndag kväll. Gästerna är ett knepigt motstånd för Norrköping som inte vunnit mot boråsarna sedan 2014. Båda lagen kommer till spel med bra form och förhoppningar om att vinna. I vårt speltips tror vi inte att något utav lagen lyckas med det. Vi spelar på ett oavgjort resultat hos Bethard till oddset 3,95. 

Norrköping värvar hem Fransson

Alexander Franssson slog igenom på Norrköpings mittfält för ett par år sedan. Han såldes vidare till Basel med förhoppningar om en fin internationell karriär. Nu blev det inte riktigt så utan han fick nöta en hel del bänk och lånades också ut till Lausanne under en period. Nu har han åter hittat hem och visade i sin debut mot Häcken vilken fin mittfältare han är och hur viktig han kan bli för Norrköping. Det blir intressant att se hur han och Simon Thern kan få ihop det på mitten under hösten. Formen för laget är god med sju raka matcher utan förlust i allsvenskan. Sedan uppehållet har man vunnit en och spelat en oavgjord.

Elfsborg vaknar till liv

Efter en vår av sorg och bedrövelse, med blott en seger på de nio första matcherna så har man sakta men säkert börjat röra sig uppåt i tabellen. Nu har man fem matcher i rad utan förlust och tre segrar utav de fem. Äntligen verkar det som om Jimmy Thelin hittat rätt i uppställning och taktik. Lagen man tagit poäng mot efter uppehållet är Hammarby och Örebro. Två lag som ligger före i tabellen och som kämpar om europaspelsplatser denna säsong. Bästa poängplockare är Simon Lundevall med 3 mål och 5 assist.

Speltips - lagen delar på poängen

Elfsborg har haft det ganska enkelt mot Norrköping de senaste åren. Man får gå tillbaka till säsongen 2014 för att hitta Norrköpings senaste seger. Sedan den så har Elfsborg vunnit fem och spelat två oavgjorda. Förra året vann Elfsborg här med 3-1. I år har Elfsborgs form svajat så därför väljer vi att spela på oavgjort i vårt Speltips. Vi spelar krysset hos Bethard till oddset 3,95.

Oddsen i speltipset hämtades 2018-07-22 09:12:33

Matchen är tippad av

IFK Norrköping - Elfsborg odds och speltips skrivet av Andreas

Andreas

Matchfakta och matchinfo

Inför matchen mellan IFK Norrköping och Elfsborg i Allsvenskan var IFK Norrköping spelbolagens favorit att vinna om vi kikar på oddsen.

IFK Norrköping utgick med seger i det senaste mötet mot Elfsborg

Det blev till slut IFK Norrköping som gick segrande ur mötet mot Elfsborg med siffrorna 1-0.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i Allsvenskan